ATENȚIE ȘOFERI! Circulație îngreunată pe DN 6 și DN 58 din cauza condițiilor meteo

La această oră, pe DN 6, între localitățile Caransebeș și Sacu, până la limita cu județul Timiș și DN 58, Caransebeș-Reșița, pe unele porțiuni de drum, circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață densă și carosabil umed, vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

Polițiștii rutieri acționează în zonă, în vederea fluidizării traficului rutier și prevenirii producerii de accidente rutiere.

”În aceste condiții, recomandăm conducătorilor auto care tranzitează zona să adapteze permanent viteza de rulare la condițiile de drum și de trafic și să circule cu viteză redusă atât în localități, cât și în afara lor.

Stimați conducători auto:

Păstrați o distanță de siguranță față de autovehiculul care circulă în față!

Circulați cu viteza redusă, pentru a putea frâna în condiții de siguranță!

Țineți cont de faptul că, în condiții de vizibilitate redusă, distanțele sunt mai greu de apreciat!

Adoptați o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie reglate corespunzător și curățate periodic, pentru o bună vizibilitate” transmite IPJ Caraș-Severin.

De interes:  Vreme frumoasă la final de săptămână, în Banat și Crișana

sursa: realitateaderesita.net

The post ATENȚIE ȘOFERI! Circulație îngreunată pe DN 6 și DN 58 din cauza condițiilor meteo appeared first on Realitatea de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.