Tranda ne prezintă videoclipul piesei ”Dubii” 🔥 | Videoclip Oficial – Banat FM

Tranda ne prezintă videoclipul piesei ”Dubii” 🔥 | Videoclip Oficial

La scurtă vreme de la lansarea albumului ”NORD”, Tranda ne prezintă videoclipul piesei ”Dubii”, primul single extras de pe cel de-al patrulea material discografic al artistului.

„Am primit multe mesaje că ar fi blană să fac un clip la piesa asta si aparent s-a dus cel mai bine de pe albumul NORD. Am vorbit cu Ionuț Trandafir (Trandafilm), cu care de altfel lucrez din 2011, am făcut un script, s-a găsit o dată liberă și suntem foarte mulțumiți de felul în care a ieșit. Le mulțumesc enorm tuturor celor implicați în proiectul ăsta și celor care mă susțin în continuare! Sper să vă placă și ne auzim pe NORD!”, declară Tranda.

După cum declara mai sus, Tranda a filmat alături de regizorul Ionuț Trandafir, pe parcursul unei zile, în Constanța, orașul său natal.

„Nord” este al patrulea material de studio semnat Tranda, după „Evoluţia” şi „Constangeles Vol 1” şi „Vol 2”. Pe album se regăsesc 13 track-uri, dintre care single-urile extrase până acum, şi anume, „Picioarele înainte”, „Club Nostalgia”, „Oh Baby” şi „Dubii”.

De interes:  „Bișnițar, analfabet funcțional, parvenit” – cuvintele de „alint” ale politicienilor cărășeni – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.