Barbatii nu au nevoie de fotomodele

barbatii-nu-au-nevoie-de-fotomodele

Un mit pe care voi încerca sa il destram in rândurile de mai jos.🙂

Barbatii au apreciat intotdeauna o femeie frumoasă. Indiferent ca o vezi pe strada aglomerata si plină de forfota cotidiană sau in mall-ul clocotind de dorințe materiale. Indiferent ca e singura sau de mana cu altul. Unii isi întorc privirea usor dupa ea, altii isi întorc gâtul iar altii si-l rup, împiedicându-se tâmp de bordura groasa si tesita din fata lor. Unii o savurează in tăcere iar altii o contemplă gălăgios in minte. Sunt barbati care o cauta cu lumânarea inainte de a se uita in oglinda. Atât in cea de pe peretele transpirat din baie cat si in cea din suflet.

Sunt barbatii pretențioși si riguroși ce considera ca o iubire se cumpara iar Frumusețea se da la schimb. Iar atunci cand Frumusețea ei dispare, apare alta. Sub un alt chip si sub un alt trup, admirate superficial si in treacăt. Si sunt femeile care isi vând Frumusețea ca pe o moneda veche si care confunda plăcerea cu un dram de liniște. Acele femei din ziua de azi ce încurca finetea cu prostul gust, feminitatea cu fondul de ten si fericirea cu cristalele Swarowski. Iar daca femeile au ales intotdeauna barbatii, cei din urma aleg si ei. Pentru o singura noapte sau pentru toata Viata.🙂 Fotomodel nu inseamna neaparat si un model. De viata, cel putin. Ce prinde bine in reviste si pe sticla nu prinde intotdeauna bine si in viata de zi cu zi. :))

De interes:  Legile Puterii. Ministrul Muncii, DETALII exclusive despre MĂRIREA PENSIILOR. Ce se întâmplă cu ajutorul pentru încălzire - astăzi, ora 20:50

Daca inca iti vede Frumusețea din spatele machiajului, daca inca rade la glumele pe care le faci, daca inca te soarbe din priviri in diminețile mohorâte si in serile ploioase si daca inca ii este dor cand nu esti cu el, atunci e … Iubire! Altfel, e doar marketing!🙂 Unul susținut. De ambele părți.

Femeia frumoasa e un „Bonus”. Femeia frumoasa la suflet e un cântec al mintii și al inimii celui ce o admira meditativ si pur.

Barbatii nu au nevoie de fotomodele, ci doar de o femeie care a învățat cum sa iubesti si sa te lasi iubită!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.