Containerele și scannerele pentru coronavirus întârzie

Scannerele și containerele cumpărate de Consiliul Județean Timiș pentru Poliția de Frontieră vor ajunge săptămâna viitoare.

Întrunit  în ședința extraordinară, Consiliul Județean Timiș a aprobat o rectificare de buget care permite achizițiile echipamentelor pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

Potrivit președintelui CJ Timiș, rectificarea bugetară vizează și un drum județean.

„Este o rectificare la un drum la care s-a terminat licitația. Este vorba despre drumul Crivobara – Visma și în urma licitației trebuia alocată o sumă suplimentară de 150.000 de lei care a fost luată din același capitol. A mai fost o chestiune tehnică în ceea ce privește scannerele pe care le achiziționăm acum pentru Poliția de Frontieră. Aceste scannere au fost făcute în faza inițială cu denumirea <scanner>, ceea ce nu e în regulă, trebuie trecute doar caracteristicile tehnice, pentru că există posibilitatea să vină mai multe firme să oferteze la nivelul Consiliul Județean. Sper ca mâine să semnăm contractul și săptămâna viitoare să recepționăm scannerele și primele containere”, spune Călin Dobra.

De interes:  Hoț prins la Timișoara: profita de neatenția proprietarilor

Consiliul Județean Timiș a alocat săptămâna trecută suma de 350.000 de lei pentru achiziția unor containere și a unor scannere cu ajutorul cărora să poată fi depistate persoanele care intră în țară și au febră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.