Cele mai ciudate plaje din lume (IV) – Harbour Island, Bahamas [VIDEO] – Banat FM

Cele mai ciudate plaje din lume (IV) – Harbour Island, Bahamas [VIDEO]

Marea este un fenomen natural uluitor. Marea este un uriaş animal blând, care îşi pierde până la ţarm toate tensiunile. Cu rochia ei de smarald cutreieră locul pe care i l-a lăsat uscatul, răsfirându-şi pe ţărm trena dantelată. Nu e întâmplător că zeiţa frumuseţii, Afrodita s-a întrupat din spuma valurilor… Nu exista frumuseţe care sa te lase fără grai, fericit şi înspăimântat. Nu e o spaima de care eşti conştient, e una de care eşti copleşit.

Dacă plajele cu nisip alb şi ape de culoarea turcoazului sunt minunate, ele sunt departe de ceea ce înseamnă neobişnuit. Cei care îşi doresc o experienţă de neuitat, trebuie să vină pe una dintre plajele prezentate în această săptămână. Nisip care latră, fosile în formă de stea sau izvoare termale subterane sunt numai câteva dintre experienţele pe care le poţi trăi în aceste locuri cu plaje ciudate.

De interes:  S-a restituit taxa auto – Banat FM

Plaja nisipurilor roz, Harbour Island, Bahamas

Dacă plajele cu nisip alb sau auriu sunt la ordinea zilei, ce ai spune despre o plajă cu nisip roz? Ea se întinde pe mai bine de 5 kilometri şi are o lăţime între 80 şi 161 de kilometri. Culoarea roz a nisipului este dată de Foraminifera, un coral care îşi lasă în urmă cochilia de culoare roz atunci când moare.

Astfel de nisipuri roz se pot găsi pe Insula Harbour din zona Atlanticului, de-a lungul Plajei Exuma Sound Lighthouse, Surfer’s Beach, Winding Bay Beach și French Leave Beach fiind și ele renumite pentru același lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.