A doua editie a Festivalului Canneseries va avea loc intre 5-10 aprilie la Cannes. Cinci zile de premiere, de proiectii, de intalniri cu maestri in domeniu si bineinteles recompensarea celor mai bune seriale.

Dupa un prim sezon reusit, Canneseries revine cu ambitia de a-si continua misiunea de a valoriza si de face cunoscute anumite seriale. Festival gratuit si deschis tuturor doritorilor si pasionatilor de seriale, acest festival le permite fanilor sa descopere talentele din ziua de azi si de maine, pe parcursul a cinci zile de festival.

Care sunt serialele aflate in competitie?

Bauhaus – A new era (Germania)

How to sell drugs online (fast) (Germania)

Junichi (Japonia)

Magnus (Norvegia)

Nehama (Israel)

Perfect Life (Spania)

Studio Tarara (Belgia)

The Feed (Regatul Unit)

The Outbreak (Rusia)

The Twelve (Belgia)

Care sunt serialele din afara competitiei?

Sase seriale urmeaza sa fie prezentate in afara competitiei printre care Vernon Subutex care urmeaza sa fie difuzat in aprilie pe Canal +, realizat de Cathy Verney, cu Romain Duris in rolul principal care va fi proiectat in premiera in prima zi a Festivalului Canneserie, 5 aprilie. Celelalte seriale de descoperit sunt urmatoarele:

De interes:  Almăjenii vor avea drum bun între Bozovici și Lăpușnicu Mare – Banat FM

Beecham House (Regatul Unit)

NOS4A2 (SUA)

Now Apocalypse (SUA)

The Rook (SUA)

Years and Years (Regatul Unit)

Care sunt membrii juriului?

Un presedinte si cinci jurati. Juriul va fi prezidat de catre Baran bo Adar, un showrunner de origine elvetiana, cunoscut pentru serialul german difuzat de Netflix, Dark. Va fi insotit de Stephen Fry, un actor britanic, de actrita italiana Miriam Leone, comediana franceza Emma Mackey, care poate fi vazuta in serialul Sex Education, Katheryn Winnick, cunoscuta Lagertha din serialul Vikings si compozitorul francez Robin Coduert, aka ROB care a intepretat mai multe soundtrack-uri ale unor seriale franceze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.