„Ce ne spunem atunci când nu ne vorbim? Putem să ne mințim, dar liniștea nu minte.” Alina Eremia – „Printre cuvinte” | Official Video

Alina Eremia lansează clipul piesei „Printre cuvinte” – o melodie extrem de personală, inspirată din viața artistei: „Ce ne spunem atunci când nu ne vorbim? Putem să ne mințim, dar liniștea nu minte.”

Cântăreața crede foarte mult în importanța comunicării într-o relație: „De multe ori ne e teamă să spunem anumite lucruri de frică sau ca să nu îl rănim pe celălalt, dar asta face mai mult rău pe termen lung.”

Videoclipul a venit și cu o serie de provocări pentru Alina Eremia. „Clipul piesei > este unul minimal, iar elementele vizuale sugerează dezechilibrul pe care îl provoacă lipsa de comunicare dintr-o relație și cât de mult ne distanțează. Provocarea a fost să-mi mențin stabilitatea pe bârna de gimnastică, de 10 cm lățime, dar mi-am dorit foarte tare să reușesc să filmez câteva cadre. Vreau să le mulțumesc lui San (regizor), Alex Mureșan (D.O.P.) și echipei de producție, alături de care am reușit să pun în scenă ideile. Sunt entuziasmată de rezultat! Le mulțumesc oamenilor care s-au înscris la casting și au fost prezenți pe set. Au fost foarte implicați și atenți la toate indicațiile regizorului”, a spus Alina.

De interes:  Klaus Iohannis: ”Există riscul MAJOR ca elevii să ducă boala la școală și invers. Școlile NU se mai deschid”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.