Miting aerian de excepție la Timișoara. Elementele de acrobație aeriană și efectele pirotehnice au făcut deliciul miilor de spectatori veniți, sâmbătă seară, pe Aeroportul „Traian Vuia” din orașul de pe Bega.

Evenimentul  a debutat cu o demonstrație a piloților de la Forţelor Aeriene Române. Ei au făcut spectacol pe cer cu escadrila de elicoptere şi cu o formațiune de aeronave Mig 21 Lancer.

Peste 7.000 de timișoreni și iubitori de show-uri aviatice din toate județele țării au luat parte la demonstrația aeriană realizată de Aeroclubul României. Hawks of Romania – Șoimii României, formațiune condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultraușoare The Pelicans au fascinat de-a dreptul.

Cerul a fost gazda spectacolului extrem susținut de piloți militari și nu numai. Efectele pirotehnice și acrobațiile în aer, oferite de Iacării Acrobați alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys, au încântat privirile celor mari și mici.

Spectacol a fost și la sol. Pe pista aeroportului, motocicliștii de la Hells Angels MC Timișoara, au turat motarele într-o mini-paradă condusă de Sorin Stanca.

De interes:  Ai o piscina noua? Iata cum o intretii!

În final, iubitiorii de show-uri aeriene nu doar că avut parte de un miting avitatic de exepție, ci au putut asista și la un concert susținut de timișorenii de la DJ Project.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.