Tâlhărit fără rețineri într-un parc central din Banat, ziua în amiaza mare. I s-a întâmplat unui bărbat de 42 de ani care a rămas fără bunurile pe care le avea asupra sa, după ce a fost atacat.

Totul s-a petrecut joi, în jurul orei 17.00, în parcul central din Sânnicolau Mare. Trei bărbați, de 23, 25 și 43 de ani au năvălit asupra victimei și, prin violență, i-au luat mai multe bunuri.

„Cei în cauză, în timp ce se aflau în parcul central din Sânnicolau Mare, ar fi deposedat prin violenţă un bărbat de 42 de ani de două ceasuri, o verighetă din aur, un parfum, un rucsac, un telefon şi o sumă de bani”, transmit polițiștii timișeni.

Cei trei bărbaţi au fost reținuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Ulterior, pe numele a doi dintre cei implicați (cel de 43 şi 25 de ani) magistrații au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

De interes:  Autoturism cuprins de flăcări la intrarea in cartierul Moniom-Reșița

Nu este exclus ca cei trei să mai aibă la activ și alte acțiuni similare, așa că polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.