Unul dintre cele mai importante momente din viata este acela al nuntii, de aceea, alegerea unui salon nunta pe placul tau poate fi extrem de dificil si trebuie sa se tina cont de anumite aspecte, astfel incat totul sa iese perfect.

Gasirea unui salon pentru nunti este, dupa cum spuneam, primul pas in ceea ce tine de nunta perfecta, iar atunci cand apelam la un organizator de evenimente, acesta ne recomanda sa tinem cont de anumite criterii, astfel incat cautarea sa devina mult mai usoara.

Primul aspect care conteaza in alegerea unui salon nunta are legatura cu numarul de persoane, astfel ca, daca numarul de invitati nu este foarte mare, in jur de 60-70 de persoane, trebuie cautat un salon care sa permita crearea unei atmosfere placute si intime. Daca numarul de invitati depaseste 150 de persoane, atunci acel salon nunta trebuie sa fie suficient de spatios si sa aiba un ring de dans suficient de mare, astfel incat toti invitatii sa se distreze si sa danseze in voie.

Modul in care arata acel salon este important si decisiv pentru miri, iar o locatie care nu are stalpi sau coloane poate fi un criteriu suficient de important pentru alegerea locului. 

Privelistea pe care o ofera salonul poate influenta pozitiv decizia mirilor, iar un salon nunta aflat in mijlocul orasului, care are in apropiere piscina, poate fi hotaratoare, caci aceasta poate fi locul unde mirii si invitatii se vor relaxa si vor petrece a doua zi dupa nunta.

De asemenea, este esential sa se opteze pentru un salon de nunti care are experienta in ceea  ce priveste organizarea unor astfel de evenimente, caci in acest fel exista garantia ca totul va iesi perfect si vei strange amintiri pentru o viata intreaga alaturi de jumatatea ta si de cei pe care i-ai ales sa iti fie aproape in cea mai importanta zi.

Daca nu vrei sa cheltuiesti foarte multi bani cu organizarea acestui eveniment si cauti un salon care sa te ajute sa te incadrezi intr-un anumit buget, atunci trebuie sa gasesti o locatie care sa iti ofere anumite oferte speciale si foarte avantajoase daca alegi sa iti organizezi nunta in anumite zile din extrasezon sau in post. Poti de asemenea sa alegi sa iti organizezi nunta intr-o zi de duminica, cand pe langa reducerile speciale, vei respecta si anumite traditii ortodoxe, conform carora cununiile ar trebui sa aiba loc doar in zilele de duminica.

Unul dintre cele mai importante criterii atunci cand se alege un salon nunta este meniul, iar atunci cand acesta poate fi degustat, exista o mare varietate a preparatelor, iar acel salon are propriul bucatar, este foarte posibil ca fie locul pe care il cautai.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este exclusivitatea, mai exact sa fie organizata in acel salon doar nunta ta, complet separate de alte nunti sau de alti client ai acelei locatii. In acest mod, vei petrece cea mai frumoasa zi doar in compania oamenilor dragi pe care i-ai ales sa iti fie alaturi.

 

De interes:  De 50 de ani, salvatorii montani din zona Caransebeș salvează vieți. O activitate impresionantă, cu oameni modești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.