Suporterii – marii câștigători ai Mondialului din Qatar

Competiția sportivă ce a dominat finalul de an 2022 a fost turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Cele 32 de echipe aliniate la start au oferit un spectacol fascinant pe teren, dar cel mai atractiv show a fost cel al fanilor. Susținătorii naționalelor de la World Cup 2022 au impresionat prin pasiune și originalitate. Fie că și-au încurajat favoriții din tribune, din fața televizoarelor, a ecranelor de telefon, tabletă sau laptop, microbiștii au câștigat simpatia și respectul tuturor. Vă prezentăm în continuare cele mai interesante detalii despre suporterii Cupei Mondiale și aventurile lor pe arenele sportului rege.

Muzică, dansuri, costume pe stadioanele de la Campionatul mondial Qatar 2022

Turneul final a adus fotbal pe teren și dans în tribune. Brazilienii au făcut adevărate demonstrații de samba, englezii s-au mișcat pe ritmuri rock, iar mexicanii au venit cu tobe, trompete și acorduri latino pline de energie și pasiune. Coregrafii complicate, incantații, cântece de încurajare – spectatorii au creat un adevărat spectacol pe arenele de la Mondialului din Qatar. Culorile și simbolurile echipelor naționale au fost preluate pe tatuaje, tricouri, șepci, fulare, eșarfe, steaguri, bannere, costume, cocarde, mascote ș.a. Microbiștii din toate țările au privit cu emoție meciurile de la Cupa Mondială și au susținut echipa favorită prin postări online, fanioane la geamuri, stickere pe mașini, insigne, ținute vestimentare în culorile naționalei.

Distracție și fotbal pe toate meridianele lumii

Imaginația suporterilor a depășit toate așteptările: de la cocktailuri dedicate echipei preferate, melodii compuse special pentru jucătorii favoriții și până la meniuri de restaurant inspirate de meciurile de fotbal – microbiștii s-au gândit la toate. De exemplu, cofetăriile au creat oferte promoționale cu dulciuri tradiționale din țările participante la World Cup 2022: meskouta marocană, tortas fritas argentiniană, medimurska gibanica din Croația, Buche de Noel franceză, beijinho de coco braziliană, aletria portugheză, sombi senegalez, ruske kape sârbești, fursecuri cu matcha japoneze ș.a. 

Pariurile sportive – în topul preferințelor pentru suporterii de la  World Cup 2022

Pasiunea pentru fotbal a suporterilor de la Cupa mondială de fotbal din Qatar și-a arătat dimensiunile planetare în cadrul pariurilor sportive pe meciurile din faza grupelor, optimi, sferturi, semifinale și marea finală. A fost înregistrat un număr record de pariuri, iar importanța acestui fenomen sportiv a fost confirmată de realizarea unui parteneriat în premieră mondială.

Betano este primul operator de betting care fost desemnat de Federația Internațională de Fotbal ca Official Regional European Supporter – FIFA World Cup 2022. A  fost demarată o colaborare pe termen lung, pentru promovarea unui divertisment responsabil, pe toate meridianele lumii. Obiectivul comun este crearea un spectacol sportiv la nivel global, care să fie accesibil tuturor pasionaților de fotbal.  

FIFA și Betano au o viziune comună în privința folosirii tehnologiei pentru îmbunătățirea experienței suporterilor. Ca operator de pariuri cu prezență internațională, Betano sprijină mișcarea sportivă din țările unde activează, prin susținerea competițiilor, a cluburilor și a sportivilor. Parteneriatul de la World Cup 2022 confirmă această implicare la nivel de sport pentru copii și juniori, sport de masă și de performanță, pentru că fotbalul este iubit de oameni din toate generațiile.

De interes:  Cum poate o echipa de fotbal sa ajunga in LIGA 1? - Stiri LIGA 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.