Doi șahiști de la Ghiroda calificați la Campionatele de șah de la Batumi

Constantin Lupulescu și juniorul David Gavrilescu – jucători ai clubului Csc Ghiroda - selecționați de Federația Română de Șah la Campionatele de șah de la Batumi (Georgia), 23 Octombrie-3 Noiembrie.

Constantin Lupulescu și juniorul David Gavrilescu – jucători ai clubului Csc Ghiroda – selecționați de Federația Română de Șah la Campionatele de șah de la Batumi (Georgia), 23 Octombrie-3 Noiembrie.

Datorita performanțelor deosebite pe care le-au obținut  cei doi jucători au fost selecționați în echipa de seniori pentru a reprezenta România la Campionatele Europene din Georgia.

Componența echipei masculine de seniori selecționată pentru a reprezenta România la aceste campionate este următoarea: Constantin LUPULESCU ,  Mircea-Emilian PÂRLIGRAS, Bogdan-Daniel DEAC,  David GAVRILESCU, Tiberiu-Marian GEORGESCU.

Rezervă: Lucian-Costin MIRON

Căpitan: Alin-Mile Berescu

”Suntem deosebiți de onorați pentru această selecție și pentru faptul că avem în cadrul clubului nostru  jucători de o asemenea valoare și, în acelasi timp, ne bucurăm că am avut prilejul să învățăm tainele șahului de la acești doi jucători în vizita pe care au făcut-o în comunitatea noastră cu prilejul câștigării Cupei României la sah, cupă câștigată în premieră de Csc Ghiroda în Mai 2019. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale tuturor iubitorilor de șah și copiiilor de la secția de șah din cadrul clubui nostru, valoriile acestui minunat sport care, în timp, le dezvoltă abilitățile creative , încrederea și modul de gândire. Șahul te învață să fii inventiv”.Marius Mihai Poclid- director  Club Sportiv Ghiroda și Giarmata Vii.

De interes:  Accident de muncă la o multinațională din Timiș

Clubul Csc Ghiroda le dorește succes atât acestor  doi campioni care vor reprezintă cu mândrie comunitatea noastră, cât și întregii echipe care vor reprezenta România la Batumi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.