Verificarea contului la pariuri sportive este o procedură prin care trebuie să treacă toți clienții unei agenții online. După ce te înregistrezi pe o platformă de jocuri de noroc, ai la dispoziție 30 de zile ca să trimiți fotografia unui act de identitate și alte documente, dacă acestea sunt solicitate de operator.

După ce confruntă informațiile pe care le-ai completat în formularul de înscriere cu cele de pe documentele transmise, angajații operatorilor validează contul sau solicită lămuriri suplimentare. În general, nu aștepți foarte mult pentru confirmare. De exemplu, la Fortuna pariuri sportive durează maxim 48 de ore până când documentele sunt verificate.

Ai 30 de zile la dispoziție din punct de vedere legal

Este foarte important să trimiți cât mai repede documentele, din mai multe motive. Primul motiv ține de legalitate. Verificarea contului la pariuri online este obligatorie, potrivit legilor din domeniul gamblingului. În cazul în care trec 30 de zile de la înregistrarea pe platformă și nu ai identitatea confirmată, atunci contul este închis și pierzi banii din el, în eventualitatea în care balanța este pozitivă.

Unii operatori nu sunt chiar atât de exigenți și îți mai acordă o perioadă de grație până la blocarea contului, chiar dacă nu te încadrezi în termenul legal. Totuși, după expirarea celor 30 de zile, contul va fi restricționat. Nu vei mai putea depune fonduri până când nu rezolvi problema și nici nu vei putea beneficia de ofertele promoționale.

Așadar, nu are niciun sens să amâni momentul trimiterii dovezilor. Dacă nu ai contul verificat, nu poți să retragi fonduri. Trebuie menționat că atunci când formulezi o cerere de retragere ți se pot cere documente suplimentare. De exemplu, dacă folosești cardul bancar ca și metodă de plată, ți se va cere să trimiți copii față-verso ale cardului. Citește cu atenție instrucțiunile, întrucât trebuie să maschezi unele cifre din seria de pe față, precum și CVV-ul de pe spate. Dacă depui bani prin intermediul unui portofel electronic, vei avea de trimis o captură de pe ecran din momentul în care ești logat în cont, astfel încât să ți se vadă numele.

Sunt operatori care solicită și o dovadă a adresei de reședință, adică o copie de pe o factură recentă de utilități (de energie, internet, telefonie, cablu tv etc.). Nu ar trebuie să fie o problemă, din moment ce acum cele mai multe facturi vin în format electronic. Trebuie doar să descarci PDF-ul de pe email și să îl încarci pe platforma de pariuri.

Beneficii aduse de confirmarea identității

Poți avea și beneficii pentru confirmarea identității. Unele agenții de pariuri online au oferte promoționale fără depunere, prin care primești fonduri suplimentare sau pariuri gratuite după ce îți verifici contul. Nu ai nevoie să efectuezi vreun depozit pentru a putea paria. Trebuie doar să trimiți documentele și, după ce au fost aprobate, te poți distra. Ofertele fără depunere sunt tot mai numeroase, ceea ce te poate face să îți deschizi conturi la mulți operatori. Nu e nimic în neregulă, cu condiția de a nu depăși bugetul pe care ți-ai propus să îl aloci lunar jocurilor de noroc.

Nu ai nimic de pierdut, până la urmă. Profiți de ofertă, apoi alimentezi măcar o dată contul pentru a testa serviciile noului operator. Poate vei descoperi că respectiva agenție se pliază mai bine pe preferințele tale decât cele la care ai jucat anterior.

În concluzie, verificarea contului se face ușor și rapid. Dincolo de faptul că este obligatorie prin lege, îți asigură eligibilitatea pentru oferte promoționale de genul fără depunere, grație cărora te distrezi chiar dacă nu ai fonduri disponibile pentru pariuri în momentul deschiderii contului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.