Suplimentări! Bani mai mulți pentru blocurile ANL care se doresc a fi cadouri de Crăciun

Consiliul Local Lugoj se va întruni la mijlocul acestei săptămâni într-o ședință care va avea o ordine de zi extrem de încărcată, cu nu mai puțin de 36 de proiecte de hotărâre. Printre acestea se află și unul legat de suplimentarea cu aproape 2 milioane de lei a lucrărilor la noile blocuri ANL din municipiu, pe care administrația locală vrea să le finalizeze până în luna decembrie.

Cele două blocuri ANL cu 60 de apartamente care se construiesc pe strada Țesători ar putea fi date în folosință de Crăciun, dacă vor fi terminate drumurile de acces, aleile, parcările, dar și racordurile la apă, energie și gaz ale celor două blocuri pentru care mai este nevoie de 1,7 milioane de lei.

„Este suma care rezultă din proiectare și din studiu. Lucrările le scoatem la licitație imediat ce vor fi aprobate. Noi vrem să le dăm de anul acesta, de Crăciun, dar dacă nu se finalizează lucrările, pentru că depinde și de vreme, le vom inaugura în februarie”, a declarat primarul Francisc Boldea.

De interes:  Idei de cadouri pentru a celebra reușita în carieră a persoanei dragi

ANL a mai aprobat în aceeași zonă construcția încă unui bloc cu 30 de apartamente, destinat medicilor și profesorilor. Pe viitor în Lugoj se mai dorește construcția altor șase blocuri, a câte 25 de apartamente, pentru cartierul Militari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.