Alege pardoselile PVC pentru un confort sporit: vezi ce beneficii ai cu aceasta

 

Alege pardoselile PVC pentru un confort sporit: vezi ce beneficii ai cu aceasta

 

Implementarea pardoselilor este o etapa esentiala din orice proiect de constructii. Daca ai cumparat un aparatament semi-finisat, iti recomandam sa fii extrem de atent la acest capitol, astfel incat sa te asiguri ca ai gasit cea mai durabila solutie, ce raspunde la toate asteptarile tale. Ia in calcul urmatoarele aspecte: efortul de intretinere, rezistenta la uzura, capacitatea de izolare termica, proprietatile de izolare fonica, elastricitatea, impermeabilitatea, rolul antiderapant, durata de viata si – bineinteles – designul.

Tragand linie, vei concluziona ca este o idee excelenta sa optezi pentru pardoseli PVC. Vin la pachet cu avantaje!

 

Pardoselile calde, ideale pentru spatiile unde doresti un nivel maxim de confort

Pardoselile obtinute din PVC vin la pachet cu doua mari avantaje: confort termic si senzatie extraordinar de placuta la pasire. Se preteaza pentru spatiile rezidentiale, dar si pentru cladirile de birouri. In plus, este o solutie economica, prin care poti transforma orice tip de spatiu intr-o declaratie de stil.

De interes:  Intrebari si raspunsuri despre gardurile metalice

Senzatia placuta la pasire este un avantaj considerabil, pe care nu il vei intalni la variantele clasice de finisaj, cum ar fi gresia sau parchetul. In plus, atenueaza zgomotele, un alt beneficiu destinat proprietarilor de apartamente. Este o optiune populara in randul familiilor cu copii, din toate considerentele expuse pana acum. Merita!

 

Rezista cu brio la umezeala si sunt usor de intretinut

Pardoselile din PVC sunt o optiune foarte buna si pentru implementarea in bai sau bucatarii, pentru ca fac fata cu brio umiditatii excesive. Mai mult, sunt foarte usor de intretinut pe termen lung. Curatarea este facilitata de acest material, care poate fi tratat anti-microbian. Proprietatile antibacteriene sunt un atuu, la fel ca si efortul minim depus pentru intretinere. Pardoselile PVC sunt durabile, atractive si au suficiente optiuni de personalizare. Le poti adapta pentru orice incapere din locuinta ta, in functie de planurile tale de amenajare. Ai grija, insa, ca cei ce le implementeaza sa foloseasca cele mai calitative materiale.

De interes:  Vela și-a scris demisia! PNL vrea alegeri anticipate!

 

Experienta face diferenta

Desi exista pe piata foarte multe firme care se ocupa de executia pardoselilor, rezultatele vor fi diferite, in functie de furnizorul de servicii. Cauta o companie experimentata, care dispune de materiale de ultima generatie si de echipamente moderne, ce iti pot garanta un rezultat fara compromis. De asemenea, exista companii care iti pot recomanda un anumit tip de pardoseala, in functie de caracteristicile spatiului care trebuie finisat. Daca sunt anumite cerinte de igiena, un trafic intens sau alte particularitati speciale, iti pot oferi solutii personalizate, adaptate – bineinteles – si la bugetul tau. O astfel de companie e Milucon.ro.

 

Milucon.ro, expertul nr.1  in toate tipurile de pardoseli industriale

De la pardoseli din PVC sau din rasina epoxidica, pana la betoane elicopterizate sau flotante, dar nu numai, orice tip de suprafete sunt realizate impecabil de Milucon.ro, numarul 1 in aceasta industrie. Are mai bine de 14 ani de experienta, timp in care a devenit lider in pardoseli industriale, aducand un nou standard de calitate pe piata din Romania.

De interes:  Localitatea Măcești petrece în stil popular

Foloseste materiale foarte durabile, de ultima generatie, dar si echipamente avansate, prin care asigura rezultate fara compromis. Milucon.ro are un vast portofoliu de proiecte, toate realizate impecabil. Peste 230.000 m2 de pardoseli a executat pana in acest moment pentru o diversitate de clienti, atat din domeniul rezidential, cat si din domeniul comercial sau industrial. Colaboreaza cu ei!

 

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.