CSM Şcolar Reşiţa a mai făcut un pas important către eşalonul II al fotbalului românesc! În această seară, rosso-nerii reşiţeni au câştigat derbiul contra formaţiei Şoimii Lipova, principala contracandidată în lupta pentru promovare. Pe stadionul din Pâncota, încurajaţi de o importantă galerie venită de la Reşiţa ca să-şi susţină favoriţii,  rosso-nerii s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Sebastian Velcotă, în minutul 6, şi Marius Staicu, în minutul 64. Iată şi celelalte rezultate înregistrate astăzi în etapa a 28-a a Ligii a III-a, seria a IV-a:

CNS Cetate Deva – CSM Lugoj   3-1
ACS Dumbrăviţa – Metalurgistul Cugir    2-0
Şoimii Lipova – CSM Şcolar Reşiţa     0-2
Naţional Sebiş – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii   3-1

În urma acestei victorii, echipa reşiţeană şi-a consolidat poziţia la vârful clasamentului. Elevii lui Leo Doană au acum 59 de puncte, cu patru mai mult decât ACS Dumbrăviţa, care a urcat pe locul doi după victoria în faţa Metalurgistului Cugir. Pe trei a coborât gruparea Şoimii Lipova, cu 54 de puncte în cont. Reşiţa e principala favorită în lupta pentru locul I, iar rosso-nerii îşi pot asigura şi matematic promovarea în etapa viitoare, la duelul direct cu ACS Dumbrăviţa. Derbiul din penultima rundă a sezonului va avea loc la Reşiţa peste o săptămână.

De interes:  Cum au vrut cei 12 motociciliști să îl execute pe patronul de restaurante din Capitală – Imagini șocante cu momentul atacului

sursa foto: facebook CSM Resita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.