Tu știai despre aceste mituri despre păcănele?

mituri-pacanele

De-a lungul anilor, pariorii români au încercat diverse metode care aveau scopul de a le mări șansele de câștig. Dar, după cum vom afla în acest articol, multe sunt mituri care – cel mai probabil – nu au funcționat și nici nu vor funcționa vreodată.

De la utilizarea magneților la păcănelele din agențiile stradale, până la alte dispozitive care puteau manipula aparatul, miturile făceau parte (și încă fac în rândul unora) din viața jucătorilor înrăiți.

Nu se băgau bani în aparatele care tocmai au oferit un câștig

Acesta este probabil cel mai cunoscut mit care a circulat multă vreme în rândul jucătorilor. După cum bine știm, se întâmplă de multe ori ca un aparat să ofere câștiguri continue, indiferent de sumele introduse sau retrase.

Vrei să joci la cazino online? Încearcă aplicația unibet casino și ai bonus 1.000 RON + încă 800 de rotiri gratuite.

În polul opus, de câte ori nu s-a întâmplat ca păcănelele să nu ofere câștig chiar și dupa ce au fost depuși mii de lei? Eu am observat de multe ori cum unii oameni bagă foarte mulți bani în același aparat, în idee că el „trebuie” să dea un câștig mare la un moment dat. Din păcate, mulți jucători au pierdut sume enorme folosind această tactică, care e, la urma urmei, un mit.

De interes:  Bilanț coronavirus 22 decembrie: 851 cazuri noi și 62 decese dintre care 18 anterioare

Se folosea un magnet pentru a dat peste cap păcănelele

Nu știu cum funcționau păcănelele din generația veche, dar cu siguranță cele din ziua de astăzi nu pot fi manipulate folosind această metodă. Mitul consta în următorul fapt: atunci când jucătorul ajungea la dublaj, el apropia un magnet de aparat și era vizibilă următoarea carte, de obicei fie roșie sau neagră.

Se foloseau aplicații pe telefon sau de sine-stătătoare pentru a manipula aparatul

Un alt mit destul de ciudat este că anumite aplicații pot manipula aparatul să ofere câștiguri. Ceea ce se întâmpla, de fapt, era că unii oameni dezvoltau o anumită aplicație sau alte metode menite să îi facă pe jucători să investească o anumită sumă de bani pentru acele „tehnologii”.

Este lesne de înțeles că ele nu au funcționat și nici nu vor funcționa vreodată. Aparatul are propriul software, iar pentru a îl manipula, va trebui să vă conectați direct la el, într-un mod sau altul.

De interes:  Trucuri pentru a gasi femei singure in zona ta

Mitul că anumite simboluri semnalează venirea unui câștig

Un alt mit este acela că există o logică in spatele simbolurilor care apar pe ecranul păcănelelor. Adevărul este că toate au propriul software, iar acesta funcționează într-un mod simplu: total aleatoriu.

Softul urmează doar o singură regulă: un anumit procent – de obicei în jur de 95% – va fi dat ca premiu, în timp ce restul este profit pentru agenție. Indiferent de banii băgați într-un aparat, acesta va genera întotdeauna un profit de aproximativ 5% la sfârșitul unei perioade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.