Limba engleza a devenit o limba universala. Oriunde mergi in aceasta lume te poti descurca vorbind engleza, ceea ce atrage din ce in ce mai mult interes din partea tuturor pentru invatarea limbii lui Shakespear. Daca vrei sa inveti aceasta limba, poti sa apelezi la o scoala de limba engleza Bucuresti  si poti tine cont de cateva sfaturi extrem de bune care te ajuta sa grabesti intregul proces:

  1. Descopera motivul pentru care inveti limba. Daca stii foarte bine motivul, vei fi mult mai motivat in timpul procesului si vei putea sa treci mult mai usor peste eventualele obstacole.
  2. Incearca sa gandesti in engleza. Atunci cand faci diverse lucruri incearca sa gandesti in limba pe care o inveti. Acest lucru te ajuta sa iti dezvolti vocabularul si sa ai o exprimare cat se poate de cursiva.
  3. Iesi din zona de confort. Chiar daca nu ai incredere in accentul tau, vorbeste cat mai mult cu voce tare. Daca dai peste persoane care vorbesc engleza, comunica cu ele cat mai mult. Convorbind reusesti sa inveti cele mai multe lucruri.
  4. Pregateste-te pentru un proces de durata. Nu poti invata engleza intr-o zi, o luna sau un an. Daca vrei sa vorbesti perfect trebuie sa te pregatesti pentru un proces de lunga durata. Daca acorzi atentie fiecarui detaliu insa, vei reusi sa vorbesti ca un nativ intr-un timp relativ scurt.
  5. Ia lectii de la un nativ. Desi nu pare atat de important, invatarea limbii de la un nativ este extrem de importanta. Vei invata nu doar sa vorbesti, ci si sa te exprimi englezeste si sa ai accent englezesc.
  6. Urmareste cat mai multe filme si emisiuni TV in engleza. Probabil ca o faci deja, insa este bine sa urmaresti fara subtitrare sau cu subtitrare in engleza. De asemenea, poti asculta si radio tot in aceasta limba.
  7. Invata alaturi de cineva. Daca gasesti un partener de studiu poti trece mult mai usor peste intregul proces de invatare si vei avea tot timpul cu cine vorbi.
De interes:  Cantina socială a Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”

Atunci cand vrei sa inveti vocabularul nu te apuca sa memorezi toate cuvintele, deoarece nu vei retine nimic. Incepe cu cele mai utilizate 100 de cuvinte, dupa care ia o carte si citeste. Vei da peste o multime de cuvinte pe care nu le stii si pe care le poti invata cu usurinta daca stai cu dictionarul langa tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.