Servicii de top si asistenta non-stop pentru reparatii cutii automate

Orice sofer stie ca „sufletul” masinii este cutia de viteze, iar pentru buna functionare a masinii este obligatoriu ca aceasta cutie de viteze sa fie in parametrii optimi de rulare. Daca pentru masinile care functioneaza pe cutie de viteze manuala soferul mai poate sa rezolve pe cont propriu sau cu ajutorul unor prieteni diferitele probleme in functionarea cutiilor de viteze, atunci cand vine vorba despre cutiile automate este recomandat sa apelezi la mecanici cu experienta si specializati in reparatii cutii automate.

O unitate de service auto cu o reputatie foarte buna in tot ceea ce inseamna reparatii cutii automate in Bucuresti si in judetul Ilfov este SC Automatic Gearbox SRL. De-a lungul a peste 20 de ani cei de la Automatic Gearbox au rezolvat un numar foarte mare de probleme pentru o foarte mare diversitate de cutii de viteze. Pentru ca in ultimii ani numarul masinilor care functioneaza pe cutii automate de viteze a crescut, mecanicii care lucreaza pentru aceasta unitate de service auto s-au specializat in repararea cutiilor automate de viteze. Prin urmare, orice sofer care intampina o defectiune cat de mica la masina sa care functioneaza pe cutie automata poate sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de Automatic Gearbox.

De interes:  Generator gratuit pentru conținut Politica de confidențialitate!

Daca in cazul altor unitati de service auto trebuie sa te programezi inainte pentru a putea sa efectuezi diagnoza, atunci cand alegi Automatic Gearbox nu mai ai nevoie de nici o programare si poti sa te prezinti la unitatea de service auto imediat ce consideri sau simti ca exista o problema cat de mica in functionarea in parametrii corespunzatori a cutiei de viteze automata. Mai mult decat atat, pe langa faptul ca nu ai nevoie de programare pentru diagnoza, acest serviciu este complet gratuit la Automatic Gearbox. Problemele care pot sa apara la cutia de viteze a masinii sunt foarte diversificate, dar mecanicii nostri vor identifica imediat orice defectiune, fie ca vorbim de una de ordin mecanic, hidraulic sau electric. De asemenea, in cazul in care unele piese sau componente ale cutiei de viteze sunt atat de uzate incat trebuie schimbate, la noi vei beneficia de piese originale nou-noute pentru cutia de viteze astfel incat sa ai siguranta faptului ca aceste piese vor rezista mult timp. Automatic Gearbox lucreaza cu producatori si furnizori de top in domeniul pieselor auto astfel incat sa oferim clientilor calitate de top. Totusi, daca piesele nu sunt foarte uzate si pot fi reconditionate, atunci la Automatic Gearbox ne luam angajamentul sa reconditionam piesele care suporta acest lucru si continua sa ofere garantia calitatii pentru cutia de viteze. Toate serviciile din categoria reparatii cutii automate in Bucuresti pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

De interes:  Ferestre PVC - 8 mari beneficii

Pe langa faptul ca intreaga echipa de la Automatic Gearbox este temeinic instruita si pe langa profesionalismul la cele mai ridicate standarde de care poti beneficia atunci cand vine vorba despre repararea cutiilor automate de viteze, la aceasta unitate de service auto poti beneficia si de asistenta tehnica non-stop daca apelezi la numarul de telefon 0732125544. Pentru alte intrebari, nelamuriri sau programari, nu ezita sa ne contactezi pe numarul de telefon 0723528323.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.