CSM Reșița a fost eliminată din Cupa României la fotbal în faza șaisprezecimilor, după ce a pierdut cu 0-1 (0-1), în fața Universității Craiova. 

Rosso-nerii nu și-au propus mare lucru pentru meciul de pe „Ion Oblemenco”, după cum a recunoscut chiar Leo Doană imediat după ultimul fluier al arbitrului. S-a văzut asta foarte bine din primul până în ultimul minut. Pe un gazon mizerabil, Craiova lui Pițurcă n-a impresionat absolut deloc, în timp ce reșițenii au avut destule momente bune în care au lăsat impresia că pot mai mult. Oltenii au marcat unicul gol după o fază caraghioasă, la care gazonul a contribuit decisiv. CSM ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de pedeapsă spre finalul primei reprize, dar nici arbitrul nu a fost perfect seara asta în Bănie. Universitatea merge astfel mai departe în Cupa României, rosso-nerii se întorc acasă cu 25.000 de euro, prețul plătit de olteni pentru că reșițenii au renunțat la statutul de gazdă.

De interes:  Sfaturi dovedite stiintific pentru a mentine iubirea in viata

„Am reușit ce ne-am propus, nu ne-am făcut de râs, iar jocul băieților m-a mulțumit. Pentru noi sunt mai importante meciurile de campionat, obiectivul nostru fiind să ne menținem în Liga 2”, a spus antrenorul Leo Doană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.