Servicii de mutare, depozitare și debarasare mobilă

Cumpărându-mi o casă nouă și părăsind-o pe cea veche, am întâmpinat o problemă esențială, pe care nu știam cum să o rezolv. Pe de o parte, aveam nevoie să scap de câteva piese din mobilierul vechi, pe care nu voiam să le car în noua casă, iar pe de altă parte, până când finisajele noii case erau puse la punct, nu știam la cine să apelez pentru servicii de calitate de depozitare mobila.

Dintr-o dată, experiența mutării, atât de așteptată de mine, în ani de zile-n care am strâns banii pentru locuința de vis, s-a transformat într-o corvoadă. Nu știam la cine să apelez și mi se părea cumplit să mă ocup singură de strângerea tuturor lucrurilor, împachetarea și supravegherea lor la încărcare. Mă îngrijora și faptul că pe drum obiectele fragile s-ar putea strica și aș pierde lucruri valoroase adunate de-a lungul anilor.

Problemele s-au rezolvat în momentul în care am angajat o firma de mutari. Din toate punctele de vedere, aceasta m-a convins de decizia înțeleaptă pe care am luat-o atunci. Dezvoltându-și serviciile neîncetat, în acord cu necesitățile de pe piață, firma punea la dispoziție atât servicii de depozitare cât și de debarasare, de transport local și național, cât și internațional, aspecte care mă interesau foarte mult.

De interes:  La ce se refera termenul de bere artizanala?

Nu am fost niciodată de acord cu aruncarea mobilierului la gunoi și abandonarea lui printre gunoaie, în condiții neprielnice. Mi s-a părut întotdeauna că și în cazul mobilierului vechi trebuie să arătăm puțină considerație și dragoste pentru anii în care ne-a stat în case. Să ne despărțim și de lucruri cu recunoștință, așa cum ne despărțim de oameni, de timp. Țin foarte mult la lucrurile din casă, căci ele fac parte din intimitatea mea, sunt cumpărate cu greutate de-a lungul anilor și știu că dacă le păstrez în condiții bune, chiar dacă eu vreau să le schimb, acestea pot fi refolosite în fel și chip.

Astfel încât, faptul că firma se prezenta la domiciul și se ocupa integral de treabă, desfăcând, cărând și transportând piesele a contat pentru mine enorm. Totodată, aveam nevoie de un spațiu de depozitare generos și a fost o eliberare pentru mine să știu că pot ține o parte a moblierului într-un loc sigur, vreme-n care pun la punct ultimele detalii. A contat enorm faptul că, prin intermediul firmei, nu m-am ocupat deloc de împachetare, încărcare, nici nu a trebuit să fac verificări constante.

De interes:  5 Remedii naturale pentru hipotiroidism

Sunt, din păcate, captiva verificărilor constante, poate și datorită profesiei. În cazul firmei de mutări însă, lucrurile s-au desfășurat fără nicio problemă. N-am avut nicio neplăcere, iar la final, toate lucrurile erau în perfectă stare. M-am gândit că dintre oglinzile, veiozele, tablourile avute se va nimeri vreun lucru afectat, dar am avut supriza plăcută să văd cu câtă grijă erau mânuite lucrurile și cum personalul s-a ocupat de toate aspectele.

Am observat, încă o dată, cât de benefic este să apelăm la profesioniști ale căror servicii sunt net superioare altora și, pe deasupra, mult mai accesibile din punct de vedere al prețului. Mutarea dintr-o casă în cealaltă a fost mai ușoară decât credeam cu ajutor specializat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.