Anvelope de vară pentru mașina ta

Anvelopele de vară oferă mașinii performanțele dorite în lunile de vară, când temperaturile zilnice sunt mereu crescute. În primul rând, compusul benzii de rulare pentru anvelope de vară este relativ mai greu, dar are proprietatea de a se înmuia la temperaturi mai ridicate. În plus, acest amestec special poate asigura tracțiune chiar și în condiții de ploi abundente, deoarece conține adezivi speciali. Aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici ale anvelopelor de vară care se adaptează la fel de bine atât pe drumurile uscate, cât și pe cele umede. O altă caracteristică importantă a anvelopelor de vară sunt canelurile lor longitudinale speciale. Rolul lor este de a scurge apa de ploaie și, astfel, de a minimiza acvaplanarea, asigurând siguranța pe drumurile umede.

Anvelope de vară – Compoziție și caracteristici

Canelurile mai puțin adânci și drepte, precum și nervurile rigide continue din proiectarea anvelopelor de vară, asigură contactul cu solul și afectează distanțele de direcție și frânare. Acest model oferă mai multă stabilitate în viraje, frânări și accelerații. În plus, designul benzii de rulare a anvelopelor de vară, asigură o economie mai bună de combustibil pe timp cald, datorită construcției lor mai rigide și a fricțiunii mai mici. Datorită compoziției sale speciale și a modelului benzii de rulare, numai anvelopele de vară pot garanta un nivel suficient de tracțiune și stabilitate a mașinii pe drumuri uscate și umede în condiții de vară.

De interes:  Sfaturi sa alegi o masa de calcat buna

Avantajele anvelopelor de vară în timpul sezonului estival

Compusul de cauciuc al anvelopelor auto de vară diferă de amestecul de anvelope de iarnă – este mai puțin elastic, mai ales la temperaturi mai ridicate. Prin urmare, rezistența la rulare este mai mică, precum și uzura anvelopelor. Aceasta înseamnă că te vei bucura de confortul la volan pentru o lungă perioadă de timp, cu niveluri de zgomot mai mici. De asemenea, în timpul sezonului cald, anvelopele de vară obțin rezultate mai mari cu un kilometraj lung și o conducere stabilă.

Performanță rutieră optimă

Anvelopele auto de vară sunt special concepute pentru condițiile meteorologice unice din lunile de vară. Acestea sunt proiectate pentru a conduce la temperaturi ridicate și pentru performanțe optime ridicate. Anvelopele de vară au parametri specifici pentru diametru, proporții, lungime și lățime, suprafețe de rulare corespunzătoare și aderențe.

Anvelopele de vară sunt potrivite pentru condițiile de iarnă?

Anvelopele de vară nu sunt potrivite pentru utilizare în condiții de iarnă. În compoziția lor, în comparație cu anvelopele de iarnă, conținutul de cauciuc natural este mai mic și la temperaturi scăzute se întăresc, ceea ce duce la pierderea tracțiunii creând un risc serios pentru mașină și ocupanții acesteia. Dacă ai nevoie de anvelope de vară:

  • Velopa este cel mai ușor mod de a comanda anvelope online;
  • Livrare gratuită;
  • Oferim consultanță gratuită;
  • Gamă variată de anvelope.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.