ghid facebook ads romania
ghid facebook ads romania

 

Cu toti stim ca stilul de viata haotic din Bucuresti iti lasa putin timp sa faci si altvceva in afara de serviciu si sa iesi cu prietenii sau familia in weekend. Datorita cresterii in profesii precum slujbe office,multi nu isi mai gasesc timpul neesar sa faca curatenie. Aici intervine helppy.ro., o firma ce ofera curatenie la domiciliu doar in Bucuresti, iar serviciile lor sunt atat pentru cse rezidentiale cat si penru firme si psatii de birouri.

 

Firma de curatenie se dovedeste a fi un ajutor real mai ales in timpul zilelor de sarbatoare, cand toti alergam dupa caduri sau preferams a facem ore suplimentare pentru un final de luna realizat. Desi traditia spune ca trebuie sa curatam casa, tipul este limitat iar optiunea cea mai buna ramane helppy.ro.

 

Curatenia generala, inainte de concediu si cea dinainte sau dupa sarbatori inseamna realizarea unui program pentru curatarea in detaliu a fiecarei incaperi, incepand cu spalarea geamurilor, curatarea suprafetelor si pana la stergerea prafului si aranjarea obiectelor decorative.

De interes:  Romania frumoasa pe hartie

 

Cel mai frecvent, responsabilitatea finisarii curateniei si ordinii in casa ii revine doamnei, care nu isi mai gaseste, printre responsabilitatile de lucru si grija pentru cei mici, timpul necesar pentru realizarea curateniei asa cum si-ar dori. Serviciile de curatenie la domiciliu se adreseaza tuturor celor care locuiesc singuri si petrec mult timp la serviciu si cu activitati sociale si de relaxare in afara casei, familiilor care doresc sa petreaca timp de calitate impreuna.

 

Pentru angajati si angajatori, lucrul intr-un spatiu perfect curat si igienizat este o conditie esentiala pentru desfasurarea activitatii si succesul proiectelor. Pentru a asigura curatenia zilnica (igienizarea salilor de baie, aspirat, aerisit, dus gunoi) periodica (spalare geamuri, spalare mecanizata pardoseala), incheierea unui contract cu firma de curatenie este cea mai buna decizie.

 

Fie ca este vorba de igienizarea bailor, despre spalarea perfecta a ferestrelor sau despre curatarea masinii, personalul nostru este specializat pentru fiecare serviciu in parte. Spre deosebire de persoanele fizice care presteaza servicii de curatenie, firma dispune de aparatura performanta si produse de curatenie profesioanale.

De interes:  CREARE MAGAZIN PRESTASHOP

 

In ceea ce priveste curatarea canapelelor, saltelelor si a altor piese de mobilier prevazute cu tapiterie, este mai putin probabil ca persoanele care lucreaza independent de o firma sa dispuna de aparatura potrivita.

 

Mai mult, o firma curatenie precum Helppy.ro din Bucuresti va fi mult mai deschisa la primirea sugestiilor din partea clientilor, avand si mai multe resurse pentru a imbunatati calitatea serviciilor.

 

Serviciul de curatenie la domiciliu este o inventie care se potrivete cu nevoile moderne ale persoanelor din Capitala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.