Căutați o modalitate de a menține un loc de muncă mai sănătos sau un mediu școlar în timp ce opriți absenteismul din cauza bolii? Profitați de dispenserele de dezinfectare Pressgel pentru mâini pentru a reduce răspândirea germenilor si a noului virus.

Luați acțiuni preventive în propriile mâini pentru a opri răspândirea virusului gripal, virusului corona, răceală obișnuită și bacterii dăunătoare.

Aceste dispensere de dezinfectare a mâinilor pot fi montate pe podea / perete și promovează un spațiu de lucru curat, oferind angajaților și oaspeților un loc centralizat pentru a se dezinfecta și spăla frecvent. Aceste dispensere ideale pentru spații publice, cum ar fi clădiri de birouri, școli și magazine cu amănuntul / mall-uri. Dispenserele de dezinfectare pentru mâini accesibile pe bază de alcool pot reduce rata de apelare a angajaților și absenteismul studenților.

Care sunt avantajele dispenserelor de dezinfectare Pressgel?

Ele pot reduce numărul de germeni transmiși prin contact personal. În ciuda conștientizării sporite, multe boli sunt contractate la locul de muncă. Utilizați aceste dispensere pentru dezinfectarea mâinilor pentru a împiedica răspândirea bolilor care pot fi prevenite.

De interes:  De ce trebuie să ții cont înainte să începi să te joci la păcănele online?

Spatiul de lucru tipic de birou adăpostește 10 milioane de bacterii, de 400 de ori mai mare decât scaunul standard de toaletă. Cu toate acestea, nu se oprește aici; agenții patogeni nocivi pot fi găsiți pe butoanele liftului, telefoanele, tastaturile și distribuitoarele automate. Standurile noastre de dezinfectare a mâinilor oferă un loc centralizat pentru dezinfectare după frecventarea zonelor cu trafic intens și pot reduce riscul de îmbolnăvire.

Utilizarea unui dispenser de dezinfectare maini vă poate economisi banii companiei, atât din pauzele de asigurare prin programe de sănătate, cât și din limitarea potențială a absenteismului. Pierderile de muncă legate de boală costă angajatorii americani în valoare de 260 de miliarde de dolari în fiecare an – o povară financiară care poate fi diminuată cu ajutorul unor practici mai bune. Standurile de dezinfectare a mâinilor sunt o măsură preventivă care poate ajuta la reducerea apelurilor. Boala neplanificată perturbă productivitatea și crește costurile în orice loc de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.