Împrumut rapid fără venit – facilitat de tehnologia actuală

Dacă doriți să achiziționați o tabletă cu ecran tactil, dar nu știți ce produs se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., un împrumut online fără venit vă poate oferi sprijinul financiar de care aveți nevoie pentru a cumpara tableta pe care o doriți.

Următoarele 7 criterii vă pot ajuta să faceți cea mai bună alegere de tabletă:

Atunci când alegeți dimensiunea ecranului pentru tableta dvs., asigurați-vă că este una care se potrivește modului dvs. de utilizare. Alegeți între 8,4 și 12 inchi, în funcție de citire, scriere, vizualizare, grafică etc. pentru un confort optim de vizualizare.

Implicit, cea mai importantă caracteristică care determină calitatea unei imagini este claritatea ecranului. Pentru a obține un confort de citire optim, se recomandă să optați pentru o claritate Full HD.

Greutatea tabletei: ca orientare, un ecran de 10 inch cântărește aproximativ 500 g. Dacă alegeți un ecran mai mare, greutatea poate crește până la 800 g.

Pentru a face conectivitatea mai ușoară, asigurați-vă că site-ul laptopului include un port USB, Bluetooth și WIFI. Ca bonus, adăugați un port micro-SD, un port HDMI și 4G la lista de specificații.

De interes:  Cum sa obtineti cel mai bun pret pentru fierul vechi

În ceea ce privește spațiul de stocare, nevoile dumneavoastră vor stabili cât de mult trebuie să aveți. Dacă faceți o mulțime de fotografii sau videoclipuri cu tableta, atunci ar fi bine să alegeți un model care are cel puțin 32 GB. Pe de altă parte, 16 GB și chiar 8 GB pot fi suficiente dacă folosiți tabletă numai pentru navigarea pe internet, verificarea e-mailurilor și utilizarea aplicațiilor. Dar este recomandat să luaţi în considerare 32 GB sau chiar mai mult pentru un nivel optim de confort.

Durata bateriei: daca cautati tabletă, este important sa stiti exact ce autonomie va oferă. Veți găsi tablete cu performanțe variind de la 4 pana la 10 ore.

Sisteme de Operare: Când cumpărați o tabletă, veți avea la dispoziție 4 sisteme de operare diferite: iOS (Apple), Android, Windows 10 (Microsoft) și Linux. Atunci când alegeți un iPad, puteți descărca aplicații din App Store iar pe Android le găsiți în Google Play.

De interes:  Cum să alegi cel mai potrivit sistem de irigații pentru grădina ta

Ce tableta să alegi pentru un împrumut rapid fără venit, în funcție de buget?

Produse Apple Tablete: iPad-uri.

Cu o cotă de piață de 27,1% în 2019, se pare că Apple încă domină pe piața touchpad-urilor. Dacă aveți un iPhone, această alegere poate fi cea mai bună pentru dvs., deoarece veți obține design și ecosistem similare (în special la nivel Cloud), ceea ce vă va permite să vă familiarizați rapid cu navigarea.

Descoperă tabletele Android, opțiunea perfectă pentru competiții.

Samsung are o cotă de piață importantă aflată la 13,1% la începutul anului 2019 și o gamă largă de tablete de înaltă performanță, care rivalizează cu Apple. Dacă aveți în vedere un dispozitiv cu Android, atunci ar trebui să luați în considerare această opțiune.

Tablete cu sistem de operare Microsoft

Microsoft a devenit, de asemenea, un jucător serios în ceea ce privește touch pad-urile. După lansarea modelului nou (Microsoft Surface Pro 7, Surface Pro X…), tabletele Microsoft sunt o optiune excelentă atât pentru școală cât și pentru serviciu.

De interes:  Cel mai bun credit de refinanțare în anul 2023

Dacă doriți să luați un împrumut online fără venit, trebuie să vă asigurați că faceți acest lucru în mod responsabil. Acest tip de finanțare pe termen scurt vine cu dobânzi destul de mari și, prin urmare, ar trebui folosit numai în cazuri de nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.