SCM Timișoara a mai reușit să transfere un internațional român, după ce a închis lista de mutări din străinătate. Din lotul „leilor” din Banat va face parte și Bogdan Popa, jucător care în perioada aceasta a început pregătirile cu echipa națională, pentru meciurile din precalificările la Eurobasket 2021.

Popa are 22 de ani, deci mai este eligibil U23 un sezon. Jucătorul înalt de 2.12 m este pivot și a început baschetul la CSȘ Ploiești și doi ani, ca junior, a evoluat în Spania, la Unicaja Malaga. Ca senior, a fost legitimat la CSU Ploiești, la Steaua Exim Bank, dar și la SCM U Craiova, pentru care a jucat sezonul trecut. La echipa din Bănie, a avut medii de 2.4 puncte și 1.7 recuperări, în 15 partide. A fost component al naționalei U20, care în 2017 a promovat din Divizia B în Divizia A. „Mă bucur că în acest sezon voi avea șansa să joc într-un asemenea colectiv puternic, la Timișoara. Sunt convins că prin determinare, muncă asiduă și, bineînțeles, prin susținerea fanilor vom atinge împreună toate obiectivele propuse pentru acest sezon competițional.”, a precizat Bogdan Popa.

De interes:  Ce trebuie să știi înainte de a paria la Netbet?

Acum este convocat la naționala Vulturilor, la fel ca alt jucător adus de Timișoara, Dragoste. La fel ca acesta, va ajunge la echipa bănățeană când va termina activitatea la lotul Vulturilor. Din lotul pentru sezonul viitor al SCM Timișoara mai fac parte Troy Franklin, Nikola Pesakovic, Sherwood Brown, Adam Mirkovic, Milos Komatina, Amaury Gorgemans, Mirel Dragoste, Alexandru Coconea, Anders Abu Teir, Cristian Mocrițchi, Mihai Ursan, Bogdan Penciu și Robert Schipor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.