Efectuarea unor lucrări la sistemul de transport a gazelor naturale necesită oprirea furnizării gazului metan în patru localități din zona Caransebeșului. 

Furnizarea gazului metan va fi oprită joi, 24 iulie, începând de la ora 9.00, în localitățile Obreja, Iaz, Var și Ciuta. Această măsură este necesară pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport a gazelor naturale de către Transgaz.

Compania Delgaz Grid anunță că reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil, începând cu ora 11.00. Consumatorilor li se solicită să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

  • 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
  • 0265 200 928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
De interes:  Cum alegi pizzeria perfectă pentru o seară plăcută în oraș?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.