Laptele praf și rolul lui în alimentația bebelușului

Alăptarea este cea mai bună pentru bebelușul tău, deoarece laptele matern asigură bebelușului toate substanțele nutritive importante. În plus, alăptarea îți protejează copilul împotriva infecțiilor și alergiilor și susține relația dintre mamă și copil.

Dacă te gândești să utilizezi o formulă pentru sugari, consultă medicul pediatru. Când utilizezi Hipp lapte praf urmează cu atenție instrucțiunile de pregătire de pe ambalaj.

Formula pentru sugari conține substanțele nutritive necesare astfel încât copilul să prospere și să crească. Mărcile de formule de lapte îndeplinesc cerințele nutriționale și standardele de siguranță.

Formula de lapte poate fi hrănită oriunde și oricând, făcându-l o alegere convenabilă pentru mamele care lucrează, care nu sunt capabile să pompeze suficient lapte matern pentru ziua respectivă. Atât părinții, cât și toți îngrijitorii pot da Hipp lapte praf copilului.

Formulele pentru sugari sunt, de asemenea, o alternativă benefică pentru mamele care doresc să alăpteze, dar nu pot din cauza durerii, a problemelor medicale sau a reflexului slab de supt al unui copil.

De interes:  Ce vor barbatii de la fetele care lucreaza intr-un studio de videochat din Bucuresti?

Îngrijirea bebelușului în timpul alăptării

Cantitatea de lapte pe care o bea bebelușul tău poate varia de la masă la masă, precum și de la o zi la alta. HiPP lapte praf este adaptat în mod optim nevoilor nutriționale ale sugarilor, ajustate între 0 și 6 luni.

Toate părțile sticlei și tetinei trebuie curățate bine după fiecare alimentare. Tetinele din cauciuc trebuie fierte ocazional. Pentru a măsura pulberea, utilizați întotdeauna lingura furnizată în pachet. Nu este nevoie să-l clătiți sau să-l sterilizați. Pur și simplu ștergeți lingura cu o cârpă de bucătărie curată după utilizare și păstrați-o într-un loc curat și uscat în afara ambalajului.

Varietate

Există o varietate de formule pentru sugari disponibile pentru a se potrivi nevoilor unui copil. Formulele pentru sugari sunt fabricate în mod obișnuit din lapte de vacă sau soia și există și soiuri care sunt fabricate din proteine ​​pre digerate. Pediatrul tău te poate ajuta să stabiliți ce tip de formulă este cel mai potrivit pentru bebelușul tău, în funcție de nevoile sale. Deși alăptarea are cu siguranță beneficiile sale, nu se poate nega faptul că formulele pentru sugari oferă în continuare hrană esențială pentru un sugar.

De interes:  Renovati sau construiti o locuinta noua? Nu neglijati importanta ferestrelor din PVC!

Un sugar hrănit cu Hipp lapte praf  poate fi hrănit de oricine – indiferent dacă este vorba de mamă, tată, bunici sau alte persoane. Planul convenabil de hrănire le permite părinților să împartă sarcinile de hrănire, ceea ce este deosebit de benefic atunci când ambii părinți se luptă să doarmă suficient în primele câteva săptămâni și luni de viață ale bebelușului. Noua mamă se poate întoarce la muncă și după concediul de maternitate, fără a fi nevoie să pompeze laptele matern sau să aranjeze orele de alăptare.

Și dacă bebelușului îi este foame într-un loc public, o sticlă poate fi administrată fără probleme. Odată amestecată, formula poate fi păstrată în frigider până la 24 de ore, deși nu trebuie să stea niciodată la temperatura camerei mai mult de o oră.

Deși este conceput pentru a reproduce îndeaproape ingredientele din laptele matern, acesta nu s-ar putea potrivi niciodată complet cu compoziția, deoarece laptele matern este ușor diferit de la o mamă la alta pentru a satisface nevoile individualizate ale fiecărui copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.