Forumul internațional de afaceri, eveniment organizat în premieră de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș

Timișoara va găzdui în 24 octombrie un eveniment în premieră: Forumul Internațional de Afaceri. Este vorba despre o noutate atât pentru organizatorii de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cât și pentru întregul sistem cameral din România.

Pe lângă delegația română, la eveniment vor participa Republica Cehă, Federația Rusă și Grecia. Evenimentul este organizat pentru valorificarea oportunităților de afaceri și investiții dintre județul Timiș și aceste țări și regiuni, intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, creșterea numărului investițiilor străine în județul Timiș și promovarea produselor autohtone pe aceste piețe. Vor participa membri ai camerelor de comerț partenere din cele patru țări participante, dar și companii din peste 50 de sectoare de activitate, inclusiv din Serbia, Ungaria și Italia. La eveniment a fost invitat și ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, dar și reprezentanți ai administrației publice locale, ai instituțiilor și serviciilor deconcentrate care reglementează funcționarea unei firme în România.

De interes:  Pantofi potriviti tinutelor office

Evenimentul este organizat în contextul misiunilor economice și al vizitelor organizate de CCIA Timiș în cursul acestui an în Republica Cehă, la inițiativa și invitația Consiliului Județean Timiș. CCIAT și firmele timișene au participat la un eveniment de promovare a județului în orașele Praga, Plzen și Karlovy Vary, în Federația Rusă, la Moscova și Saint Petersburg și în Grecia, la Salonic. De asemenea, acordurile de colaborare intercamerale semnate cu ocazia acestor acțiuni oferă cadrul instituțional adecvat pentru derularea de acțiuni comune.

Participanții vor putea vizita o expoziție de produse „Made in Banat”. Vor fi prezente standuri ale firmelor Apa Aur’a, Crama Aramic, Terra Apis, Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin și Asociația pentru Promovarea Turismului în Județul Timiș, unde vor fi expuse produse tradiționale, de gastronomie și artă meșteșugărească. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, în intervalul orar 10.30-16.00. Participarea este gratuită, dar confirmările se primesc până la data-limită de 15 octombrie.

De interes:  Registru al Câinilor cu Stăpân la Răcășdia. Pentru o evidență clară și aplicarea de sancțiuni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.