Start concurs! Ești pasionat de fotografie și ai imaginație bogată? Ce zici de un voucher de 150 de euro pe site-ul Emag?

Provocare pentru pasionații de fotografie, în cadrul campaniei „Votează pentru viitorul tău!”. Competiția este destinată tinerilor de până în 35 de ani, tema fiind importanța participării la vot.

Startul concursului foto s-a dat astăzi, iar locul de desfășurare este pagina oficială a campaniei „Votează pentru viitorul tău!”, organizator principal – Asociația Nevo Parudimos din Reșița. Mai precis, dacă ai până în 35 de ani, fă o poză interesantă care să reflecte importanța participării la vot și încarc-o pe pagina de Facebook indicată mai sus. Competiția se desfășoară până în 20 mai, iar câștigătorul va fi desemnat în funcție de numărul de like-uri obținute. Pozele trebuie să fie în format JPEG, iar fiecare participant are voie să încarce maximum două fotografii. Fiecare imagine trebuie să fie însoțită de un titlu, o scurtă descriere de maximum 500 de caractere care să aibă legătură cu scopul campaniei și care să conțină și informații genarale despre tine (numele și prenumele, vârsta și localitatea de unde provii).

De interes:  Melatonina și de ce avem nevoie de ea

Premiul pus în joc este un voucher de 150 de euro care va putea fi folosit pe site-ul Emag.

Detalii suplimentare puteți obține de pe pagina dedicată concursului foto: https://www.facebook.com/events/453575605185625/.

Campania „Votează pentru viitorul tău!” presupune mai multe activități, care se vor desfășura până în 23 mai.

CITEȘTE ȘI: La Reșița a început campania. Campania pentru participarea la vot!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.