La marea deschidere din data de 17 Ianuarie 2021,pârtia de schi de la Casa Baraj a găzduit sute de turiști veniti de peste tot!

In aceste două weekenduri stațiunile montane au fost la mare căutare, volumul de turiști fiind mult mai crescut  în anii precedenți, amănunt  încurajator și îmbucurător pentru antrenorii de schi dar și pentru cei cu afaceri locale care vizează servicii pentru turiști.

Școala de schi “ Sports Frontier “ înființata in anul 2018 își continuă activitatea in stațiunea Văliug , unde vin din ce in ce mai mulți iubitori de schiul alpin.

Școala este echipată cu antrenori experimentați, echipamente complete: costum impermeabil care are  o membrana rezistentă la frig, o pereche de clăpari, o pereche de schiuri, bețe, recomandata fiind și casca de protecție specială pentru schi împreună cu o pereche de ochelari.

In cazul in care lipsește acest echipament, stațiunea beneficiază de centre de închirieri dotate cu astfel de echipamente sportive.

“Pentru turiștii fără experiență în domeniul schiului, și chiar în domeniul turismului montan, am un sfat important: sa nu se aventureze pe pârtii fără minimul de cunostinte necesare in sportul de alunecare pe zăpadă, recomand cu cea mai mare căldură sa apeleze la serviciile școlilor de schi, pentru că nu e un sport ușor și nici unul iertător, accidentările pot apărea foarte ușor, iar pe langa faptul că își periclitează propria sănătate, mai pot deveni și un impediment sau un pericol pentru cei din jur.” – a declarat patronul școlii de schi, Tulburean Alin.

Pârtia a fost plină de vizitatori , copii, părinți, care s-au bucurat de un strat consistent de zăpadă, vreme însorita , muzică și mâncare bună.

In ceea ce privește respectarea  măsurilor  de siguranță , acestea au fost respectate pe cât posibil.

Școala de schi “ Sports Frontier” oferă servicii individuale , instructorul având câte un singur elev in timpul cursului, evitând instrucția in grupuri.

“ Vreau sa va invit pe voi, cititorii acestui articol, la munte, in natura, într-un număr cât mai mare și mai ales, vreau sa va invit și să vă încurajez să încercați un sport nou, un sport frumos și care devine din ce in ce mai popular la nivel național!
Haideți la schi!” – a transmis  patronul școlii de schi, Tulburean Alin.

Sursa: Reșița.ro
Pentru detalii despre  “ Sports Frontier “ :
https://www.facebook.com/SportsFrontier

De interes:  Muzica sârbească a tras cortina, la Măceşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.