Se contureaza o grija mai mare fata de echipamente horeca, fiindca exista un magazin bine aprovizionat, in care se gasesc produse la moda.

Pe site-ul sau se gasesc produse pentru servirea la mese, dar si pentru pregatirea preparatelor sau a prajiturilor in bucatarie.

Eforturile cumparatorilor sunt minime si presupun:

-alegerea produselor in functie de specificul restaurantului

-plasarea lor in cosul virtual

-finalizarea comenzii cu achitarea produselor si specificarea adresei de livrare.

Dupa atata timp de pauza nu poti sa iti primesti clientii cu aceleasi farfurii cu care se obisnuisera, mai ales ca tendintele se schimba de la un sezon la altul.

Intr-un restaurant care se respecta, intr-o cofetarie de top nimic  nu este improvizat sau incropit. Farfurioara nu are voie sa fie mai mica decat prajitura sau uriasa fata de preparatul minuscul.

Din pacate, am vazut cofetarii in care farfuriile erau asa de mici, incat o parte din prajitura era in afara ei.

Ce ai zice, sa stai cu familia la masa, sase persoane si sa aveti pe masa farfurii de sase culori? Daca exista copii in grup, cu siguranta ca ei se vor supara, fiindca vor egalitate cu cei mari.

Pe site-ul magazinului Stylhoreca.ro se gasesc niste servicii de masa foarte elegante pe care este pacat sa le ratezi. Poti cumpara servicii de masa de 6 persoane sau farfurii de acelasi fel la bucata. Daca vrei mai multa culoare in sala de mese, cumpara seturi de 6 persoane de mai multe culori si forme sau farfurii colorate de 3-4 culori.

De interes:  Cum sa te bucuri de intimitate atunci cand vine vorba despre ferestre?

Portelanul este fin, forma farfuriei originale, asa ca servirea cinei sau a pranzului va fi transformata intr-o sarbatoare. Tineti minte cat de importanti va simteati, cand mergeati in vizita la cineva si pentru voi se scoteau cele mai bune farfurii si pahare?

Acelasi sentiment il putem avea in restaurantul favorit, cand suntem asteptati cu zambete, cu fete de masa si servetele noi, cu farfurii ce stralucesc, cu tacamuri care arata perfect.

Farfuriile din arcopal sunt elegante si rezistente, isi mentin aspectul in timp, de aceea va sfatuiesc sa comandati seturi de farfurii pentru sase persoane. Combinatiile cromatice sunt de vis: boluri negre si farfurii albe sau boluri maro, farfurii intinse si adanci rosii, farfurii albe sau albe imprimate cu flori rosii, vesela imprimata cu frunze colorate autumnal sau verzi si vesela cu struguri si frunze de vita.

Dar si vasele de bucatarie trebuie pregatite atent, fiindca:

-controalele vor fi mai dese dupa redeschiderea localurilor si trebuie sa fii in regula cu toate. Oalele afumate si tavile innegrite nu dau bine. Inoxul este cel mai bun, fiindca este rezistent si elegant si se curata usor.

-mancarea trebuie sa fie pregatita in conditii de maxima igiena si vasele sa nu dauneze sanatatii consumatorului. Inoxul este inofensiv din acest punct de vedere.

De interes:  Raportul de activitate al Curții de Apel Timișoara pe anul 2020

-exista restaurante cu bucataria la vedere tocmai pentru a li se arata consumatorilor ca se lucreaza curat.

In stocul magazinului prezentat se gasesc urmatoarele produse stil horeca la moda:

-vase din portelan

-pahare si cesti de portelan

-ustensile de bucatarie

-ustensile servire bufet

-tacamui inox

-decoratiuni cristal.

Decoratiunile de cristal dovedesc rafinamentul gazdei, de aceea nu ezita sa comanzi vaze si boluri din cristal in care poti pune fructe sau oua. Imi amintesc cat de bine m-am simtit la o pensiune din Maramuresc, cand de Inviere, dimineata, ne asteptau boluri de cristal pline cu pasca si cozonac si cosuri din rachita pline de oua incondeiate asezate pe pat de iarba verde. Ne-am ridicat de la mese- pe atunci nu exista conceptul de izolare sau de distantare sociala- si am ciocnit oua rosii unii cu altii, desi nu ne cunosteam.

Astfel de momente raman intiparite in minte si te fac sa iti fie dor de acel loc si sa te faca sa iti doresti sa revii.

Si tu poti sa faci la fel in restaurantul tau, sa atragi clientii. Stiu o cafenea in Brasov in care se pun mereu flori proaspete de sezon in vaze, iar clientii sunt incurajati placut cu urmatorul mesaj:”Ia o floare frumoasa pentru tine la plecare, in semn de multumite ca ne-ai vizitat! Indrazneste si mai ia una pentru o persoana draga!”

De interes:  Fotbalist pedepsit pentru că n-a vrut să i se scadă salariul! ACS Poli, amendată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării!

Asa poti sa creezi o legatura de suflet intre tine si clientii tai si toata lumea va fi fericita. Mai intai reinnoieste vesela si redecoreaza sala, apoi cumpara vase noi pentru bucatarie si fii pregatit sa incepi in forta totul.

Uneori si agricultorii au cate un an nefast. Fie din cauza secetei, fie ca sunt inundatii prea mari sau cade grindina si distruge in totalitate plantele, isi vad toata munca dusa pe apa sambetei. Cu toate acestea, anul viitor ei lucreaza iar pamantul. Unii o fac din dragoste. Iubesc pamantul, iubesc pantele si le ingrijesc cu toata dragostea.

Altii nu stiu sa faca altceva. Cert este ca persevereaza si anul viitor au sanse sa obtina o recolta bogata. La fel sa faci si tu cu restaurantul, patiseria, cofetaria sau ceainaria ta! Nu poti sa dai cu piciorul la munca de zeci de ani, ci trebuie sa continui ce ai inceput, cu toate ca ti s-a impus aceasta stagnare periodica.

Ai puterea sa crezi ca totul va fi bine si ca peste o luna-doua, in bucataria ta se va lucra cu toate motoarele turate la maximum, iar sala de mese va fi plina pana la refuz! Se poate infaptui oricand o minune, important este sa fii pregatit sa crezi in ea.

Cumpara acum produse horeca, sa iti deschizi restaurantul dupa atata timp cu vesela noua!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.