Connect with us

Ce trebuie sa stii

5 Remedii naturale pentru hipotiroidism

Publicat

pe

Tratamentul standard pentru hipotiroidism sunt medicamentele de inlocuire a hormonilor tiroidieni. Fiecare persoana care se confrunta cu o problema de sanatate la nivelul tiroidei trebuie sa viziteze un specialist la o clinica endocrinologie Craiova pentru a putea primi tratamentul de care are nevoie. Desigur, medicamentele sunt extrem de importante si, daca sunt luate corect, pot restabili sanatatea pacientului.

Pe langa medicamentele de substitutie a hormonilor tiroidieni, pacientii isi pot ameliora simptomele neplacute ale hipotiroidismului cu ajutorul remediilor naturale. In randurile de mai jos vei gasi 5 dintre cele mai comune astfel de remedii pentru persoanele cu hipotiroidism, remedii care nu numai ca ajuta la o sanatate mai buna a tiroidei, dar au, de asemenea, capacitatea de a imbunatati si alte aspecte ale organismului uman.

Scopul remediilor naturale sau al medicamentelor alternative este de a remedia cauza principala a problemei tiroidiene. Problemele tiroidiene incep ca urmare a:

  • stresului;

  • dietei precare;

  • lipsei de anumiti nutrienti in organism.

Iata, asadar 5 remedii naturale pentru hipotiroidism:

1. Seleniul.

Seleniul este un oligoelement care joaca un rol esential in metabolismul hormonilor tiroidieni. Prin urmare, acest mineral nu ar trebui sa lipseasca din dieta niciunei persoane care sufera de o boala a tiroidei. Din fericire, se poate incorpora usor acest nutrient in dieta zilnica, deoarece se gaseste intr-o varietate de alimente, cum ar fi tonul, nucile braziliene, carnea de curcan si carnea de vita.

De interes:  FOTO. Cele mai bune și moderne soluții pentru renovarea locuinței, la Expo Casa & Mobila! | Express de Banat

De mentionat, de asemenea, ca tiroidita Hashimoto care se defineste printr-un atac al sistemului imunitar asupra tiroidei, reduce adesea aprovizionarea organismului cu seleniu. Prin urmare, persoanele cu tiroidita Hashimoto trebuie sa fie foarte atente la nivelul de seleniu pe care il au in corp, pentru a-l imbunatati in cazul in care este prea mic.

2. Dieta fara zahar.

Zaharul si alimentele procesate pot favoriza aparitia inflamatiilor in organism. De asemenea, acestea pot incetini conversia hormonului tiroxina (T4) in triiodotironina (T3). Acest lucru poate duce la agravarea simptomelor si bolii tiroidiene.

Zaharul imbunatateste nivelul de energie pe termen scurt, insa daca il vei elimina din alimentatie, vei observa o reglare a nivelului de energie si ca nu vei mai obosi foarte des. In plus, eliminarea zaharului din alimentatie poate ajuta la diminuarea stresului si la imbunatatirea sanatatii pielii.

Nu este usor sa adopti o dieta fara zahar, dar beneficiile pentru sanatatea tiroidiana iti vor arata ca merita!

De interes:  Vinul spumant: ingredientul secret pentru o petrecere reușită

3. Vitaminele B

Administrarea anumitor suplimente de vitamine poate avea un efect incredibil asupra sanatatii tiroidiene.

Nivelurile scazute de hormoni tiroidieni pot diminua nivelul de vitamina B12 din organism. Asadar, consumul zilnic de suplimente de vitamina B12 te poate ajuta sa repari o parte din hipotiroidismul afectat. Mai exact, vitamina B12 diminueaza oboseala provocata de boala tiroidiana.

Pentru a adauga mai multe vitamine B in dieta zilnica, alege urmatoarele alimente: mazarea, fasolea, sparanghelul, semintele de susan, tonul, branza, laptele si ouale.

Vitamina B12 este in general sigura pentru majoritatea persoanelor sanatoase, la nivelurile recomandate. Asadar, discuta cu medicul tau endocrinolog despre doza de B12 de care ai nevoie.

4. Probioticele

Mai multe studii arata ca exista o legatura intre hipotiroidism si problemele intestinului subtire. S-a constatat ca modificarea motilitatii gastrointestinale, frecvent intalnita la persoanele cu hipotiroidism, poate provoca o supraaglomeratie bacteriana in intestinul subtire si, in cele din urma, la diferite simptome neplacute precum diareea.

Suplimentele de probiotice contin bacterii vii utile care pot ajuta la mentinerea unei flore intestinale bune, prin urmare pot fi de mare folos persoanelor cu hipotiroidism. Pe langa suplimente, se recomanda consumul de chefir, iaurt si de branzeturi, acestea avand in componenta o multime de probiotice.

De interes:  Uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă (Pruncuciderea) în România: O perspectivă juridică și socială complexă!

5. Dieta fara gluten.

Adoptarea unei diete fara gluten este mai mult decat un moft pentru multe persoane cu hipotiroidism. Conform statisticilor, un numar semnificativ de persoane care sufera de aceasta boala tiroidiana au, de asemenea, boala celiaca.

Boala celiaca este o afectiune digestiva in care glutenul declanseaza un raspuns imun in intestinele subtiri. In prezent, cercetarile nu sustin ca dieta fara gluten poate fi un tratament in sine pentru persoanele cu boli tiroidiene. Cu toate acestea, multe persoane cu hipotiroidism si cu tiroidita Hashimoto au constatat ca se simt mult mai bine dupa ce au eliminat graul si alte alimente care contin gluten din dieta lor.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce trebuie sa stii

Impulsivitatea femeilor la achiziția produselor de beauty

Publicat

pe

De

Frumusețea înseamnă încredere și stimă de sine; și pentru că doamnele și domnișoarele sunt extrem de atente la cum se prezintă în societate, nu de puține ori cheltuiesc impulsiv sume impresionante pe diverse produse de beauty care le promit tinerețe fără bătrânețe sau un machiaj perfect, așa cum au văzut la fotomodelele internaționale sau pe copertele revistelor.

Expunerea publică a transformat fiecare decizie de cumpărare într-un act de afirmare, o modalitate de a comunica lumii cine suntem și la ce aspirăm. Așa că impulsivitatea în ceea ce privește achizițiile nu (mai) este doar o reacție spontană, ci rezultatul a numeroși factori psihologici, sociali și economici care, împreună, determină modul în care femeile investesc în frumusețea lor.

Și abundența opțiunilor disponibile creează un sentiment paradoxal: deși femeile au acces la un volum impresionant de informații, nu puține sunt situațiile în care se simt copleșite și se lasă pradă impulsurilor care le determină să ia decizii rapide, fără a analiza beneficiile pe termen lung ale alegerilor făcute.

Ce creează impulsivitate în achiziția produselor de beauty?

Fiecare cremă hidratantă, ser anti-îmbătrânire sau mască revitalizantă promite miracole: rejuvenarea imaginii și creșterea semnificativă a încrederii de sine. Campaniile publicitare includ demonstrații vizuale și testimoniale ale femeilor care au reușit să-și transforme complet aspectul pielii folosind crema X, ceea ce contribuie la alimentarea dorinței de a achiziționa aceste produse pe moment, chiar și atunci când decizia nu se bazează pe o analiză riguroasă a nevoilor pielii.

De interes:  Program de slăbire personalizat în Timișoara: Dr. Andreea Szanto te ghidează spre un stil de viață sănătos și echilibrat

În contextul deciziilor impulsive, femeile sunt seduse de etichete și ambalaje sofisticate, care transmit un mesaj de exclusivitate și rafinament. Să nu omitem nici recenziile și recomandările influencerilor din domeniul frumuseții care amplifică senzația de urgență și de apartenență la un grup select de consumatori care se bucură de rezultate vizibile și de experiențe de lux.

Machiajul este expresia individualității și a fanteziei

Machiajul s-a transformat într-un ritual aproape artistic, devenind o modalitate de a exprima individualitatea și de a contura o nouă imagine. Pentru multe femei, produsele de machiaj devin o formă de artă, un mijloc de a reinventa și reconfigura identitatea. Această abordare creativă se reflectă direct în comportamentul de cumpărare: lansările de colecții inovatoare, culori și texturi surprinzătoare sau colaborările cu designeri renumiți pot declanșa un impuls de achiziție care transformă cumpărăturile într-o experiență plină de entuziasm și anticipare.

O femeie care descoperă o nouă paletă de farduri sau o nouă formulă pentru ruj, adesea se regăsește în fața unei ferestre magice către posibilități infinite de exprimare. Fiecare nuanță redă o stare, deci decizia de a cumpăra un produs de machiaj devine o alegere care îmbină estetica cu aspirațiile interioare, stimulând dorința de a crea un look unic, care să le reflecte personalitatea și starea de spirit.

De interes:  Vinul spumant: ingredientul secret pentru o petrecere reușită

Și lansările sezoniere și edițiile limitate joacă un rol esențial în alimentarea comportamentului impulsiv. Femeile se simt adesea inspirate de noutățile din industrie și se lasă purtate de valul entuziasmului colectiv, conform rețelelor sociale și influențelor mediului înconjurător.

Parfumurile

Parfumurile ocupă un loc special în universul produselor de beauty, deoarece ele au puterea de a evoca amintiri, de a stimula emoții intense și de a spune o poveste despre identitatea noastră. Fiecare strop de parfumuri femei vine cu promisiunea unei transformări profunde – o promisiune de seducție, mister sau pur și simplu de eleganță discretă.

Deciziile de cumpărare sunt profund influențate și de poveștile pe care brandurile le construiesc în jurul esențelor. Campaniile publicitare sunt adesea elaborate ca niște narațiuni cinematografice, în care fiecare notă de parfum este prezentată ca un element esențial în compoziția unei simfonii senzoriale. Aceste povești rezonează cu femeile din întreaga lume, determinându-le să asocieze un parfum cu momente speciale sau cu aspirațiile de a trăi o viață plină de eleganță și mister.

De interes:  Uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă (Pruncuciderea) în România: O perspectivă juridică și socială complexă!

De multe ori, femeile își aleg parfumurile pe baza conexiunii intuitive, una care transcende raționalul și se instalează la nivel emoțional. În momentul în care sunt expuse la arome, ele nu cumpără doar un produs, ci investesc într-o experiență care le promite transformarea stării de spirit și întărirea sentimentului de identitate personală.

Citeste in continuare

Ce trebuie sa stii

Velonova Mirage, primul muzeu 3D din România, a atras circa 6.000 de vizitatori în primele trei luni din 2025. Până la 19% din aceștia au fost străini

Publicat

pe

De

Primele trei luni ale anului 2025 au fost foarte active pentru Velonova Mirage, primul muzeu 3D din România. În perioada ianuarie-martie, acesta a atras circa 6.000 de vizitatori, față de aproximativ 5.000 în octombrie-decembrie 2024. În mod interesant, muzeul a reprezentat o destinație de petrecere a timpului liber nu doar pentru locuitorii Capitalei, ci și pentru români din toată țara – și, tot mai mult, chiar pentru străini. În luna martie, spre exemplu, ponderea acestora din urmă a ajuns la 17-19% din totalul vizitatorilor.

„Anul acesta ne-am bucurat de o activitate intensă la Velonova Mirage, fapt ce credem că reprezintă o confirmare a viabilității conceptului care stă la baza acestui proiect, unic pe piața din RomâniaAșa cum ne-am așteptat, ponderea majoritară a publicului nostru este reprezentată în momentul de față de familiile cu copii, fapt pentru care cele mai vândute sunt pachetele ‘family’ din oferta muzeului. O tendință pe care am observat-o în ultima vreme a fost nu doar creșterea numărului de clienți din afara Bucureștiului, ci și influxul tot mai mare de vizitatori străini, în bună parte europeni – venind în România, aceștia sunt interesați, în mod firesc, de tot felul de experiențe inedite.

Cătălin Neacșu, Director General Velonova Mirage

Pentru lunile aprilie și mai, proprietarii Velonova Mirage se așteaptă ca numărul de vizitatori ai muzeului din zona centrală a Capitalei să se mențină la un nivel similar celui înregistrat în perioada ianuarie-martie. Pe timp de vară, însă, aceștia estimează o creștere semnificativă a traficului, ce s-ar cifra la circa 25% – și chiar mai mult.

De interes:  De ce lenjeria de pat se îngălbenește?

„Pe baza experienței de anul trecut, ne așteptăm ca perioada de vară – în special lunile iulie și august, când copiii au vacanță de la școală – să fie cea mai bună pentru noi. Credem că vom avea o creștere consistentă a traficului, iar asta și datorită expunerii tot mai mari pe care o avem în social media, ce ne aduce un foarte bun feedback. Credem că vom reuși să depășim așteptările vizitatorilor noștri, cu atât mai mult cu cât până la vară mai avem câteva îmbunătățiri în plan, ce vor face ca experiențele oferite în cadrul muzeului să fie și mai interactive.”

Cătălin Neacșu, Director General Velonova Mirage

Velonova Mirage reprezintă o destinație inedită de petrecere a timpului liber, având un deosebit potențial recreativ, dar și educativ. La începutul acestui an, proprietarii au investit 80.000 de euro în extinderea muzeului 3D, această sumă adăugându-se investiției inițiale, în valoare de peste 100.000 de euro. Muzeul are acum o suprafață vizitabilă de 600 de metri pătrați, iar fiecare cameră amenajată pentru vizitatori are o tematică diferită, oferind oportunități de fotografiere spectaculoase.

De interes:  Uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă (Pruncuciderea) în România: O perspectivă juridică și socială complexă!

Despre Velonova Mirage

Amplasat în zona centrală a Bucureștiului (pe strada Constantin Mille, nr. 18), Velonova Mirage este primul muzeu 3D din București și, totodată, din România. Acesta a fost conceput ca o alternativă cu adevărat originală la variantele „clasice” de petrecere a timpului liber. Deschis vizitatorilor din mai 2024, muzeul oferă un mix inedit de artă și divertisment, atractiv pentru toate categoriile de public: familii cu copii, studenți și tineri profesioniști, dar, în cele din urmă, orice persoană interesată de experiențe neconvenționale.

Citeste in continuare

Ce trebuie sa stii

Fronway Icemaster 175/70 R14 84T – Recenzie completa – Alegerea accesibila pentru siguranta iernii urbane

Publicat

pe

De


De ce conteaza atat de mult alegerea anvelopelor de iarna potrivite

In fiecare sezon rece, drumurile din Romania devin provocatoare: strat gros de zapada, polei neanuntat dimineata, temperaturi care oscileaza brusc intre minus 10 si plus 3 grade Celsius. In aceste conditii, anvelopele de vara devin ineficiente, iar cele all season – de multe ori un compromis – nu reusesc sa ofere controlul optim pe carosabilul inghetat. Din acest motiv, anvelopele de iarna devin un echipament esential, nu doar recomandat.

Modelul Fronway Icemaster 175/70 R14 84T, fabricat in China, este destinat masinilor compacte si usoare care circula frecvent in mediul urban sau periurban in sezonul rece. Este o anvelopa de buget care isi propune sa ofere siguranta, confort si durabilitate la un pret accesibil. In cele ce urmeaza, vom analiza in detaliu toate aspectele tehnice si practice ale acestui model, pentru a evalua daca este o alegere inteleapta pentru iarna ce urmeaza.


1. Specificatii tehnice – Ce ne spune eticheta produsului

  • Marca: Fronway

  • Model: Icemaster

  • Dimensiuni: 175/70 R14

  • Indice de sarcina: 84 (500 kg per anvelopa)

  • Indice de viteza: T (pana la 190 km/h)

  • Clasa de consum combustibil: D

  • Clasa de aderenta pe carosabil umed: D

  • Zgomot exterior: 68 dB – Clasa B

  • Cod EAN: 6932094108437

  • Tara de productie: China

Dimensiunea 175/70 R14 este des intalnita la modele precum Dacia Logan, Renault Clio, Opel Corsa, VW Polo, Hyundai Accent, Toyota Yaris – toate masini populare in Romania, utilizate preponderent in oras si imprejurimi.


2. Designul si constructia benzii de rulare – Adaptare inteligenta pentru iarna

Fronway Icemaster vine cu un design specific anvelopelor de iarna, care include:

  • Caneluri longitudinale si transversale largi, pentru evacuarea eficienta a apei si zapezii topite.

  • Lamele adanci si dese, care imbunatatesc aderenta pe zapada proaspata si gheata subtire.

  • Blocuri de cauciuc rigide, menite sa creasca stabilitatea in viraje.

  • Profil simetric, care asigura uzura uniforma si echilibru in manevrabilitate.

De interes:  Ingredientele necesare pentru o piele frumoasa

Aceasta combinatie de elemente permite anvelopei sa faca fata traficului urban in sezonul rece, chiar daca nu beneficiaza de tehnologii sofisticate ca modelele premium.


3. Comportament pe carosabil uscat – Stabilitate si control in oras

Pe drum uscat, dar rece – o situatie frecventa in oras in lunile noiembrie-februarie – Fronway Icemaster performeaza corect:

  • Raspuns bun la franare, mai ales la viteze mici si medii.

  • Stabilitate laterala suficienta, in special in curbele largi sau la schimbarea benzilor.

  • Flexibilitate a cauciucului, datorita compusului adaptat la temperaturi joase.

Chiar daca nu este recomandata pentru condus sportiv, aceasta anvelopa raspunde bine in scenariile cotidiene de trafic urban – mers bară la bară, franari repetate, manevre scurte.


4. Comportament pe carosabil umed – Atentie sporita la franare

Eticheta D la aderenta pe carosabil ud indica un nivel mediu de performanta, suficient pentru un condus prudent:

  • Evacuare eficienta a apei prin canelurile adanci, care ajuta la reducerea riscului de acvaplanare.

  • Aderenta moderata in curbe ude, mai ales daca viteza este redusa.

  • Comportament previzibil, cu avertismente clare in momentul pierderii aderentei.

Este esential ca soferii sa adapteze viteza si sa nu supraliciteze performanta anvelopei pe ploaie, mai ales in combinatii cu gheata sau zapada topita.


5. Performanta pe zapada si gheata – Comportament decent in conditiile obisnuite de iarna

Fronway Icemaster ofera un comportament eficient pe zapada usoara si medie:

  • Tractiune buna la plecarea de pe loc, chiar si fara sistem de tractiune integrala.

  • Control decent la franare, atat pe zapada batatorita, cat si pe suprafete inghetate.

  • Eficienta in viraje, in special la viteze mici si medii.

De interes:  De ce lenjeria de pat se îngălbenește?

Datorita lamelelor dense si profilului adanc, anvelopa reuseste sa adere suficient pe zapada urbana, oferind o experienta predictibila pentru soferii care conduc responsabil.


6. Zgomot la rulare – Un atu surprinzator

Cu un nivel de zgomot de doar 68 dB, Fronway Icemaster se incadreaza in clasa B, ceea ce o face o alegere buna din punct de vedere al confortului:

  • Rulare silentioasa pe asfalt uscat.

  • Vibratii acustice minime, perceptibile doar la viteze mari.

  • Confort auditiv ridicat, mai ales in habitaclu bine izolat.

Acest aspect o recomanda in mod special pentru soferii care conduc mult in oras sau pe distante medii, unde zgomotul continuu devine deranjant.


7. Eficienta energetica – Un mic compromis justificabil

Clasa D la consumul de carburant indica o rezistenta la rulare usor mai mare, tipica pentru anvelopele de iarna:

  • Consum crescut cu 0.2 – 0.3 litri la 100 km comparativ cu o anvelopa de vara de clasa A/B.

  • Impact ecologic moderat, compensat de siguranta sporita.

  • Potrivita pentru drumuri scurte, unde diferenta de consum nu devine semnificativa.

Este important de subliniat ca acest consum suplimentar este un compromis standard pentru majoritatea anvelopelor de buget dedicate iernii.


8. Durabilitate si uzura – Investitie pentru 3–4 ierni

Fronway Icemaster este proiectata pentru:

  • Uzura uniforma, datorita benzii de rulare simetrice.

  • Durata de viata de aproximativ 30.000 – 40.000 km, in functie de stilul de condus.

  • Rezistenta la denivelari si socuri moderate, intalnite frecvent pe drumurile romanesti.

Aceasta durabilitate o face o investitie eficienta pentru soferii care doresc sa o foloseasca cel putin 3 sezoane de iarna fara probleme majore.


9. Cui i se adreseaza Fronway Icemaster 175/70 R14 84T

Aceasta anvelopa este ideala pentru:

  • Soferii de oras, care au nevoie de stabilitate si tractiune in trafic aglomerat sau drumuri umede/zapada usoara.

  • Utilizatorii cu buget redus, care cauta un compromis rezonabil intre performanta si pret.

  • Masinile de familie de dimensiuni mici si medii, cu utilizare preponderent urbana sau naveta scurta.

De interes:  Solutia de inchirieri masini pentru transport

Este mai putin recomandata pentru drumuri montane dificile, zapada adanca sau stiluri de condus agresive.


10. Avantaje si dezavantaje – Ce merita stiut inainte de achizitie

Avantaje:

  • Pret accesibil.

  • Tractiune buna pe zapada urbana si drumuri inzapezite usoare.

  • Zgomot redus – confort sporit.

  • Uzura uniforma si durata de viata decenta.

  • Compatibila cu multe modele populare de masini mici si compacte.

Dezavantaje:

  • Clasa D la consum si aderenta pe ud – necesita condus prudent.

  • Performanta limitata pe gheata sau zapada adanca.

  • Nu este destinata utilizarii la viteze mari sau pe distante lungi.


11. Unde se poate achizitiona Fronway Icemaster

Anvelopa Fronway Icemaster 175/70 R14 84T este disponibila online, cu livrare rapida la domiciliu, prin www.vadrexim.ro, oferind:

  • Pret competitiv si disponibilitate rapida.

  • Produse originale, sigilate si cu garantie.

  • Posibilitatea de montaj in centre partenere.

  • Consultanta gratuita pentru alegerea corecta.


Concluzie – Este Fronway Icemaster o alegere buna pentru iarna?

Da, pentru soferii care doresc o anvelopa de iarna accesibila, care ofera un nivel bun de siguranta in oras si pe drumuri periurbane, Fronway Icemaster este o alegere corecta. Nu promite performanta de top si nu este destinata conditiilor extreme, dar compenseaza prin:

  • Comportament bun pe zapada usoara.

  • Silentiozitate in rulare.

  • Stabilitate in condus urban.

  • Pret accesibil si durabilitate peste asteptari.

Daca ai o masina compacta si circuli preponderent in oras sau la marginea acestuia, Fronway Icemaster 175/70 R14 84T este o optiune pe care merita sa o iei in considerare. Fiecare kilometru parcurs iarna in siguranta va confirma ca ai facut alegerea potrivita!

Citeste in continuare

ȘTIRI NOI

Ce trebuie sa stiiacum 1 hour

Impulsivitatea femeilor la achiziția produselor de beauty

Frumusețea înseamnă încredere și stimă de sine; și pentru că doamnele și domnișoarele sunt extrem de atente la cum se...

Ce trebuie sa stiiacum 5 hours

Velonova Mirage, primul muzeu 3D din România, a atras circa 6.000 de vizitatori în primele trei luni din 2025. Până la 19% din aceștia au fost străini

Primele trei luni ale anului 2025 au fost foarte active pentru Velonova Mirage, primul muzeu 3D din România. În perioada ianuarie-martie,...

Ce trebuie sa stiiacum 6 hours

Fronway Icemaster 175/70 R14 84T – Recenzie completa – Alegerea accesibila pentru siguranta iernii urbane

De ce conteaza atat de mult alegerea anvelopelor de iarna potrivite In fiecare sezon rece, drumurile din Romania devin provocatoare:...

Localeacum 1 day

Fundația Bog’Art lansează New Wave Art Prize, competiție prin care studenții își transpun în lucrări de artă trăirile din prezent

Fundația Bog’Art lansează New Wave Art Prize dedicat studenților din Universitățile și Facultățile de Arte din România, prin care aceștia sunt invitați,...

Localeacum 1 day

Cum să creezi un portofoliu online captivant pentru afacerea ta

1. Importanța unei prezentări profesionale în portofoliul online: Cum să valorificați fiecare proiect pentru a atrage noi clienți 2. Cum...

Ce trebuie sa stiiacum 2 days

Sport și aventură în Banat: cum se dezvoltă activitățile outdoor în regiunea de vest a țării

Banatul, cu peisajele sale variate și influențele multiculturale, este una dintre cele mai dinamice regiuni ale României în ceea ce...

Localeacum 2 days

Fabrica FORTEM, cu cea mai mare capacitate de producție de BCA din Europa, se deschide la Iernut, Mureș

23 aprilie 2025 – DVI Production, deținătorul brandului FORTEM, producător de elemente liniare de zidărie, deschide în județul Mureș, la...

Beneficiile unui sistem de preluare a comenzilor prin aplicație pentru managementul unui restaurant Beneficiile unui sistem de preluare a comenzilor prin aplicație pentru managementul unui restaurant
Ce trebuie sa stiiacum 2 days

Beneficiile unui sistem de preluare a comenzilor prin aplicație pentru managementul unui restaurant

Poză de iMin Technology pe Pexels.com   Implementarea unui sistem de preluare a comenzilor printr-o aplicație poate aduce un impact...

Ce trebuie sa stiiacum 3 days

Uniformă medicală clasică vs. stretch – care ți se potrivește?

Când vine vorba de alegerea uniformei medicale, mulți profesioniști din domeniu pornesc de la un singur criteriu: „Să fie comodă.”...

Localeacum 5 days

Cum te poate ajuta o agenție SEO dacă ești proprietar de restaurant

Agențiile SEO pot transforma complet modul în care restaurantele își atrag clienții online. Prin optimizarea site-ului web și a conținutului...

TOP ȘTIRI Bănățeanul.ro

Copyright © 2025 - BĂNĂȚEANUL.ro Toate drepturile rezervate. Răspunderea juridică, civilă și penală, pentru conținutul materialelor publicate pe site-ul www.banateanul.ro este purtată exclusiv de către autorul acestora. CONTACT: contact@banateanul.ro