Scapa rapid de gandacii de canalizare cu PestControl-Bucuresti

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti CP 040341 Telefon: 0765 444 422 / Program: Deschis non-stop

Gandacii iti dau batai de cap? Fie ca e sezonul cald sau anotimpul rece aceste insecte par sa nu tina cont de vremea de afara si-ti invadeaza locuinta sau biroul? Afla mai jos care sunt metodele corecte se eficiente de exterminare a gandacilor si cum trebuie sa actioneze un prestator DDD serios.

Toate informatiile despre gandaci (gandaci de canalizare sau gandaci de bucatarie) – Gandacul oriental ( Blatta orientalis ) / Gandacul de bucatarie american ( Periplaneta americana ) / Gandacul german ( Blattela germanica )

Morfologie – Biologie

Gandacii sunt insecte semi-volatile, ceea ce inseamna ca ciclul lor biologic consta din ou, nimfa si insecta perfecta. Nimfele arata ca insecte perfecte in morfologia generala, cu exceptia faptului ca nu au aripi. Desi multe specii au capacitatea de a zbura, gandacii sunt insecte tipice plimbatoare si se misca cu viteza mare. Moleculele lor orale sunt de tip mestecat si sunt omnivore. Se hranesc cu tot felul de resturi de animale si plante. Femele depun oua intr-o coaja (ovar), pe care le pastreaza in partea din spate a corpului pana la finalizare.

 

Unde ii intalnim

Gandacii sunt nocturni si traiesc de preferinta in locuri calde. In orele stralucitoare ale zilei, acestia se ascund in intuneric, cald, refugii sigur pe care le-au gasit, cum ar fi cavitatile peretilor, crapaturile in pereti si gresie, fisuri in bucatarie, aparate electrice si ambalaje alimentare. Pe timpul noptii isi vor parasi adaposturile in cautarea hranei.

De interes:  Uleiurile esențiale și beneficiile lor

 

Boli molipsitoare pe care gandacii le pot transmite

Unele dintre bolile pe care le transmit gandacii sunt Salmonella, Ciuma, Tifoida si Ulmul. S-a raportat ca gandacii transmit pana la 33 de specii de bacterii. In plus, provoaca reactii alergice, cum ar fi astmul alergic si alergiile cutanate.

Cine te poate ajuta sa scapi de gandaci:

Firma PestControl-Bucuresti.ro are sediul in Sector 3, Piata Unirii, Bulevardul Corneliu Coposu, Nr 2

tel: (+40) 0765.44.44.22 ; Compania activeaza in domeniul DDD din 2010 si in scurt timp au devenit lideri in cee ce priveste exterminarea plosnitei de pat in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Ofera orice timp de serviciu de dezinsectie sau deratizare 24/7. Pestcontrol 24/7.

 

Specii de gandaci pe care ii intalnim:

Gandacul oriental ( Blatta orientalis ) – Gandaci de canalizare

Culoare: negru lucios

Forma: Ovala

Dimensiune: 2,5 cm

Focare

 

Ei supravietuiesc in aer liber si se gasesc pe terase, sub frunze sau pietre cazute, in moloz si in golurile din pereti. Gandacii orientali sunt obisnuiti sa iasa din canalizare. Pot intra in case prin usi culisante, prin conducte de aer si conducte auxiliare si pe sub usile de intrare exterioare. Se hranesc cu tot felul de alimente, preferand in special materia organica amidonata si in descompunere. Obiceiul acestor gandaci de a se hrani cu deseuri si deseuri determina absorbtia germenilor in organismul lor si transferul acestora pe suprafetele alimentelor, alimente etc.

De interes:  Dezavantajele tratamentelor ortodontice si cum sa le depasim

 

Gandacul de bucatarie american ( Periplaneta americana )- Gandaci de bucatarie

Culoare: maro

Forma: Ovala

Dimensiune: 1,3 cm

Focare

 

Acesti gandaci prefera locurile cu umiditate scazuta si temperatura ridicata, peste 20 ° C. Acesti gandaci se muta in locatii mai inalte si se gasesc adesea pe suprafetele de birou, bucatarie si baie, in timp ce lasa buzunare de oua, in interiorul sau sub mobilier.

 

Gandacul german ( Blattela germanica ) – Gandaci de bucatarie

Culoare : maro deschis

Forma : Ovala

Dimensiune : 1,2 cm

Focare

Fiind cea mai comuna specie de gandaci, gandacii germani pot fi intalniti in toata lumea. Acesti gandaci traiesc adesea in crapaturi, in conditii calde cu umiditate ridicata si intotdeauna in apropierea surselor de hrana. Pentru gandacii germani, aproape orice este hrana, inclusiv sapunul, lipiciul si pasta de dinti. De obicei le gasim in bucatarii si bai. De asemenea, se stie ca sunt transportate in pungi de alimente si cutii de carton.

 

Igiena – Prevenire

Cel mai eficient control al gandacilor incepe cu prevenirea. Cosurile de gunoi trebuie inchise ermetic si trebuie respectate cu strictete conditiile de igiena, cutiile goale, orice gramada de lemn si articolele nefolosite trebuie indepartate. In plus, alimentele si tot felul de alimente (hrana animalelor) care sunt depozitate trebuie depozitate in recipiente si ambalaje care se inchid ermetic. Subsolurile si incaperile fara lumina, cu umiditate crescuta, trebuie golite. Mobilierul, obiectele si aparatele electrice trebuie mutate si curatate in mod regulat, precum si suprafetele pe care sunt amplasate.

De interes:  Aplicatii de dating - gaseste-ti un partener chiar acum!

 

Modalitati de exterminare a gandacilor

Este necesara o inspectie atenta a locatiei pentru a identifica potentialele focare si punctele de intrare ale acestor daunatori. Apoi, se efectueaza o aplicare de pulverizare reziduala cu formularile adecvate si metoda corespunzatoare, intotdeauna in functie de tipul de gandac si de tipul spatiului. Punem in evidenta clientului importanta igienei spatiului dar si necesitatea sigilarii punctelor de intrare. In final, sugeram clientului programul de dezinfestare care trebuie urmat pentru a satisface nevoia spatiului de protectie de prezenta daunatorilor.

 

ALTE METODE DE TRATAMENT

 

Capcane (de exemplu, suprafata lipicioasa)

Momeala (de exemplu, o substanta atractiva care contine insecticid)

Geluri.

Totul este mai simplu daca apelezi la specialisti:

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.