SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Având în vedere situația pandemică cu care ne confruntăm, societatea și-a demonstrat eficacitatea serviciilor prestate, dovadă fiind numeroasele instituții publice, firme și societățicomerciale cu care are contract. Deși a trecut doar un an de la înființare, firma a reușit câștige teren datorită seriozității de care a dat dovadă.

Administratorul firmei SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, domnul Ienea Vasile, ne dezvăluie intenția de a-și extindeactivitatea în județele Timiș și Hunedoara în urma solicitărilorprimite.

O dată cu răspândirea noului Coronavirus, am luat hotărârea de a-l contacta pe domnul Ienea Vasile, administratorul societății. Acesta a declarat faptul lucrează cu cele mai noi și mai buneproduse existente pe piață, atât în lupta cu Coronavirus, cât șipentru dezinsecție: ,,Chiar dacă firma e nou înfințată, avemcontracte cu numeroase instituții publice, firme și mici societățicomerciale la care am prestat servicii încă de anul trecut. Toti au fost mulțumiți de seriozitatea si de rapiditatea cu care au fostserviți, dar și de calitatea lucrărilor prestate, nefiind semnalateprobleme. Pentru că sunt solicitat și de clienți din județeleînvecinate, Hunedoara, respectiv Timis, îmi doresc pe viitor săîmi extind activitatea și acolo“.

Aceste cuvinte ne-au fost adresate, cu mândrie, de către domnulIenea Vasile, un mărgan ce a decis renunțe la serviciul său din straăinătate pentru a continua lupta cu virusul în țara noastră.

Acest advertorial a fost realizat cu scopul extinderii activitățiisocietății în lupta cu Covid 19.

În perioada imediat următoare, societatea își propune intensifice lupta cu Sars Cov 2 prin extinderea capacității de lucru și a activității.

De interes:  Aspiratorul auto – probleme care pot apărea și cum să le rezolvi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.