Salonul Auto organizat de Casa Auto din Timișoara și-a deschis porțile în parcarea mall-ului din Calea Șagului. Zeci de bijuterii pe roți pot fi admirate, dar și cumpărate, iar vizitatorii pot câștiga un test drive dacă se înscriu la tombola pregătită în cadrul evenimentului.

Cei care ajung la ediția a doua a Salonului Auto Casa Auto vor da nas în nas cu autoturisme electrice și hibride, dotate cu tehnologii de vârf, dar și cu modelele noi lansate în acest an. Mașinile aparțin mărcilor Mercedes-Benz, Ford, Mitsubishi și Hyundai. În parcarea mall-ului au fost amenajate cinci standuri în care specialiștii Casa Auto oferă detalii legate de autoturisme, componente sau accesorii și mai ales legate de beneficiile de care pot avea parte cei care hotărăsc să își cumpere o mașină.

„Oamenii pot afla detalii despre prețuri, oferte, campanii active la toate mărcile. De exemplu, acum avem la Mercedes o ofertă pentru persoanele juridice. Se numește <<33.33.33>>. Se plătește un avans de 33%, următoarea parte de 33% se plătește în rate. Ultima parte care însumează tot 33% poate fi sau nu plătită în sensul în care dacă nu o plătești poți lua o altă mașină, continui să plătești ratele și astfel vei dispune mereu de mașini noi”, a declarat Mirela Castelli, coordonator marketing.

Mașinile vin la pachet și cu garanție. La anumite modele aceasta poate ajunge până la cinci ani. „Și la auto rulate punem la dispoziție o garanție pe care o plătește Casa Auto. Noi garantăm că totul este în regulă. Inițial este pe o perioadă de 12 luni, dar poate fi prelungită. Din această categorie face parte orice marcă, nu doar cele ale Casei Auto”, a mai explicat Mirela Castelli.

Pe lângă multe alte beneficii puse la dispoziție de Casa Auto, se va organiza și o tombolă în urma căreia se pot câștiga doua test drive-uri. Este vorba despre un test drive pentru o zi cu autoturisme din cadrul mărcilor Mercedes-Benz, Ford, Mitsubishi și unul pentru un weekend întreg cu o mașină Hyundai. Salonul Auto Casa Auto este deschis vineri, sâmbătă și duminică între orele 11.00-19.00 și are loc atât în parcarea Shopping City, cât și în interioriul mall-ului, lângă scările rulante, unde sunt expuse mai multe modele.

Organizatorii au pregătit un eveniment special care va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00. Mai multe baloane cu heliu vor fi lansate dintr-un Mercedes S Cabrio.

De interes:  Cum sa te bucuri de avantajele tehnologiei moderne si sa slabesti sanatos in acelasi timp

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.