Ion Mocioalcă a fost astăzi la Cotroceni, la consultări cu președintele Klaus Iohannis, dar nu e niciun secret că discută de ceva vreme și cu destui social-democrați. Asta, la București, că în Caraș-Severin nu are dialog, cel puțin deocamdată, cu foștii săi colegi! 

Victor Ponta lipsește din țară, astfel că Mocioalcă, în calitate de secratar general și cei doi vicepreședinți Pro România i-au expus președintelui propunerile în vederea formării noului Guvern. „Nu știm ce va decide președintele în legătură cu noul Guvern. Noi am spus că ne dorim un Guvern de profesioniști pentru că noi tot timpul am criticat Guvernul Dăncilă pentru lipsă de profesionalism și, sigur, un premier extrem de pozitiv. Noi am avea propuneri pentru funcția de prim-ministru, dar așteptăm să vedem decizia președintelui din acest punct de vedere. Ne dorim o personalitate care să poată coaliza întreaga opoziție pentru un Guvern de uniune națională, mai puțin PSD. Că unii vor dori să intre la guvernare, că alții nu vor dori, este opțiunea fiecărui partid”, a declarat deputatul Pro România pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Festivalul Internaţional de Folclor de la Moldova Nouă duce tradiţia mai departe

Nici Ponta, nici Mocioalcă nu fac un secret din discuțiile pe care le poartă cu social-democrații cu state vechi în partid și cu potențial să preia șefia în PSD. La nivel de Caraș-Severin însă, Mocioalcă amână dialogul. Ceea ce nu face altceva decât să agite și mai mult apele pe Bârzava. „Am spus că nu discut cu actuala conducere PSD Caraș-Severin. Dacă o persoană ca Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin ar conduce PSD-ul, sigur că am avea foarte multe de discutat!”, a mai spus Ion Mocioalcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.