„Românii nu-și mai doresc sub nicio formă la conducerea țării un astfel de grup infracțional organizat!”

Parlamentarul USR de Timiș, Nicu Fălcoi, exclude varianta ca în noul executiv să se mai regăsească vreun membru PSD!

Politicianul consideră că deja fostul partid de putere trebuie să accepte că românii își doresc altceva. De asemenea, Fălcoi militează pentru alegeri anticipate, astfel încât și structura Parlamentului României să se modifice. Fălcoi vede reușita moțiunii de cenzură ca pe un semnal că USR are drumul deschis spre putere. „E o primă etapă către un proces de reconstrucție și însănătoșire a României la care trebuie să contribuim cu toții și pentru care suntem cu toții responsabili. USR este singurul partid care și-a manifestat mereu, cu determinare și fără echivoc, opoziția la PSD. Așa vom face și de-acum încolo. Noi credem că de-acum înainte drumul către alegerile anticipate ne este deschis și că întoarcerea la popor este singura cale corectă de urmat în situația în care ne aflăm”, spune Nicu Fălcoi. 

Useristul er categoric, nici măcar un ministru din viitorul Guvern al României nu trebuie să fie membru PSD. „Nu vom sprijini sub nicio formă un viitor guvern din care să facă din nou parte PSD, pentru simplul motiv că noi, echipa USR, nu credem în soluții care să reprezinte un compromis mai mic decât răul cel mare reprezentat de incompetentul guvern al Vioricăi Dăncilă. Apelul nostru adresat colegilor din PNL este acela de-a acționa cu maturitate și înțelepciune și de-a nu cădea în acest moment extrem de important în capcana mirajului unui succes de etapă”, crede parlamentarul.

De interes:  Stațiunea Băile Herculane are șanse! Vicepremierul României precum și Ministrul Fondurilor Europene cred că se poate!

Totuși, Fălcoi e conștient că PSD nu a fost înfrânt în totalitate, iar lupta trebuie să continue. „Mai avem cale lungă de străbătut și convingerea noastră este că PSD trebuie să primească acum cele mai puternice semnale cu putință pentru a înțelege că românii nu-și mai doresc sub nicio formă la conducerea țării un astfel de grup infracțional organizat. De aceea, noi, cei din echipa USR, știm foarte bine ce-avem de făcut și de-acum înainte: Votăm Dan Barna la alegerile prezidențiale! Susținem în continuare singura soluție corectă pentru ieșirea din criză: întoarcerea la popor și organizarea de alegeri anticipate!”, a mai punctat Fălcoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.