Vizită de amploare la Primăria Ghiroda! Knut Ringstad, directorul Innovation Norway și Camelia Manoliu, ofițerul de program responsabil cu alocarea fondurilor nerambursabile norvegiene, au avut miercuri o întâlnire cu primarul comunei Ghiroda, Ionuț Stănușoiu. Vizita s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Sisteme fotovoltaice pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice”.

Acest proiect a fost depus de Primăria comunei Ghiroda pentru obținerea de finanțare din fonduri norvegiene în luna martie. A fost vizată eficientizarea consumului de energie pentru opt clădiri publice din localitate: școlile din Ghiroda și Giarmata Vii, căminele culturale din Ghiroda și Giarmata Vii, grădinița din Ghiroda, baza sportivă din Ghiroda și clădirile administrative din Ghiroda și Giarmata Vii.

Valoarea totală a proiectului este de 1.200.000 de euro, 85% finanțare externă, 15% contribuția Primăriei Ghiroda. Această investiție ar putea asigura consumul de energie al obiectivelor vizate, generând o economie de 17.000 de lei lunar.

De interes:  Ghid de alegere a bijuteriilor pentru nuntă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.