Ripensia se deplasează la Cluj, pentru un duel cu „U” în etapa a X-a din Liga 2. Este chiar reeditarea ediției primei finale a Cupei României, jucată în 1934. Pentru roș-galbeni, perioada problemelor medicale pare depășită cu bine, cu excepția unui jucător vital. Pelici e convins că jocul de pe Cluj Arena va fi unul dificil.

Adrian Zaluschi, poate cel mai important jucător al echipei, va lipsi în continuare. În rest, mai sunt doar mici semne de întrebare referitoare la Tînc sau Gavrilă. „E un meci între două echipe de tradiție, prin prisma numelui și a palmaresului, chiar dacă nu mai suntem ce am fost odată. E un meci greu, la fel ca toate celelalte. O echipă cu un antrenor experimentat, Adrian Falub. De când a venit, a obținut două victorii, chiar dacă una la «masa verde». Au bătut Petrolul, au un egal la Miercurea Ciuc”, ne-a declarat Alex Pelici despre meciul de duminică.

În primăvară, când U Cluj încă se mai vedea promovată în prima ligă, Ripensia a învins-o la ea acasă, chiar în Vinerea Mare. „Posibil să se gândească și la revanșă, chiar dacă au mai rămas puțini jucători în lot de atunci. S-a schimbat și antrenorul. Dar au un blazon de apărat și cu siguranță vor dori să câștige”, a mai spus Pelici.

De interes:  Paza bună trece primejdia rea - de ce trebuie să nu uiți de acest proverb chiar dacă ești un liber profesionist?

Duelul de la Cluj va începe duminică, la ora 13.00 și va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.