Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că săptămâna viitoare autostrada A1 va fi închisă timp de o zi, între Orăștie și Sibiu. Motivul este legat de lucrările pentru un nod rutier, realizate de antreprenorul general.

Mai precis, traficul se închide de joi, 10 octombrie, ora 8.00, până a doua zi, vineri, la aceeași oră. Pentru 24 de ore, circulația rutieră va fi închisă pe Autostrada Orăștie-Sibiu (A1), între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara). Lucrările sunt necesare pentru realizarea Nodului Sebeș – Autostrada Sebeș-Turda (A10). Pentru conexiunea A1 cu A10 este programată lansarea tablierului metalic aferent structurii PN05 – Pasaj pe breteaua 5 (km 0+293) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrada A 10 cu DN 1 prin sensul giratoriu existent al Nodului Rutier Sebeș Nord (Lancrăm), dar și lansarea tablierului metalic aferent structurii PN02 – Pasaj pe breteaua 2 (km 0+860) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrăzile A 10 și A1, sens de mers Orăștie-Turda.

De interes:  Asfaltul, un material folosit de mii de ani

În data de 10.10.2019 va începe atât montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN05, cât și montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN02, iar circulația rutieră pe autostrada A1 se va închide între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara) și se va devia pe DN 1(E81) și DN 7 (E68). DRDP Timișoara anunță că, în caz de vreme nefavorabilă, lucrările vor fi reprogramate. Închiderea circulației pe autostrada A1 și devierea traficului rutier pe DN 1 și DN 7 se realizează în baza unui aviz comun CNAIR SA și IGPR – Direcția Rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.