Filmul „Ghilotina” continuă! Se taie din nou cabluri la Timișoara!

Timișoara ar putea trăi un nou episod „Ghilotina”, dacă operatorii de cablu nu se conformează urgent cerințelor autorităților locale. Mai precis, locuitorii din zona Căii Martirilor ar putea să rămână fără Internet, TV sau telefonie prin cablu, dacă mutările în subteran nu se fac până mâine!

Tronsonul vizat este cel de pe Calea Martirilor, dintre Strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu. O porțiune destul de mică, între două intersecții. Reprezentanții Primăriei spun că dacă până joi, cablurile nu sunt în subteran, vor fi tăiate. „Atragem atenţia asupra faptului că, dacă transferul din aerian în subteran nu va fi efectuat până la termenul limită de joi, 20 IUNIE 2019, după această dată, cablurile rămase pe stâlpi vor fi tăiate”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Cei de la Direcţia Generală Drumuri, Poduri, Parcaje şi Reţele de utilităţi spun că toate străzile modernizate au canalizații pentru cabluri, făcute din investiția municipalității, iar cetățenii nemulțumiți că rămân fără Internet trebuie să se adrese la operatorii cu care au contract. „Îi rugăm pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran”, mai transmit autoritățile.

De interes:  Reprezentanții orașelor înfrățite cu Timișoara au primit titlul de ambasadori ai viitoarei capitale culturale

Sursa foto: Constantin Duma, Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.