Tavan fals

Inainte de a alege un tavan fals, trebuie decis ce tipuri de tavane sunt cele mai avantajoase pentru casa ta. Tavanele false variaza in functie de culoare, textura materialului, constructia si forma geometrica. Numai tavanul fals cu parametrii corect selectati, poate largi vizual o camera mica, poate adauga confort intr-o camera imensa, poate ridica vizual o camera joasa. Proiectarea corecta si de succes va da locuintei tale caldura si confortul.

Un tavan fals suspendat este o optiune excelenta pentru ascunderea defectelor in tavanul principal si a diverselor comunicatii create. Tavanul fals suspendat poate fi de orice culoare, textura, forma arhitecturala. Prin schimbarea designului de iluminat, a texturii, a formei si configuratiei elementelor de suspensie, poti crea un design unic pentru plafon. De asemenea, ar trebui sa te gandesti la aspectele legate de acustica, iluminat, ventilatie, calculand costul total estimat al plafonului fals, luand in considerare iluminatul selectat si costul lucrarilor de instalare.

Tavane false din gips-carton

Toate tavanele false din gips-carton suspendate, sunt montate pe un cadru din otel zincat. Pentru a realiza plafoane suspendate complexe, sinele metalice pot fi de orice forma, si chiar curbilinii. Dupa finalizarea instalarii, este necesara finisarea placilor de gips. Placile de gips-carton garanteaza o izolatiei termica si fonica excelenta a apartamentului. Se recomanda utilizarea lor numai in incaperile inalte. Tavanele false de ghips reduc inaltimea oricarei incaperi cu 15-20 cm. Bineinteles, poti veni cu propriul design al suspendarii tavanului fals la o distanta mai scurta. Dar pentru aceasta este mai bine sa folosesti sfatul profesionistilor competenti.

De interes:  Consecintele administrarii de steroizi

Tavanul fals poate avea orice forma. Prin urmare, este utilizat pe scara larga de catre designeri pentru a crea forme geometrice originale si complexe: arc, dom, multi-nivel. La designul frumos al unui tavan fals cu diferite configuratii, pot fi adaugate spoturi incorporate. Tavanele false din gips carton sunt mai ieftine decat tavanele extensibile, si prin urmare acestea sunt mai populare.

Tavan fals casetat

Mai intai, este creata o constructie a cadrului. Apoi se ataseaza tavane false casetate, din placi subtiri din aluminiu sau zincate. Un strat de vopsea pulbere de diferite culori poate fi aplicat pe partea frontala a placilor. Dupa dorinta, este posibila alegerea placilor netede si lucioase sau mate. Suprafata lor poate avea o nisa, dungi sau oricare alt model. Avantajele indiscutabile sunt instalarea usoara, curatarea rapida si usoara, pot ascunde echipamentul de electricitate, ventilatie si aer conditionat, capacitatea de a instala o varietate de lampi, rezistenta la foc. Printre aceste neajunsuri se numara izolatia fonica redusa.

Tavan fals extensibil

Unul dintre tipurile de tavane false dintre cele mai avantajoase si cele mai calitative, este tavanul extensibil. Cu un tavan fals extensibil poti creste vizual inaltimea, volumul camerei, zona acesteia. Avantajele unui plafon fals extensibil din membrana ignifuga din PVC sunt durabilitatea, nu acumuleaza stresul statistic, nu corodeaza, este absolut sigur si ecologic, are o instalare simpla si multe altele.  Varietatea de finisaje decorative a facut ca tavanele false extensibile din membrana ignifuga din PVC sa fie foarte populare. De asemenea, ofera o buna izolatie termica si fonica, si ofera posibilitatea utilizarii iluminatului intr-o varietate de optiuni de proiectare.

De interes:  Primăria Reșița anunță licitație pentru concesionare loc de casă

Alege acum un model de tavan fals de pe https://vipcasa.ro/!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.