Consiliul Local Ramna, în ședința din 20 noiembrie, a avut, printer punctele de pe ordinea de zi și un punct ce prevedea alegerea viceprimarului. Cu 7 voturi din 11 exprimate viceprimar a fost ales Octavian Ursulescu, ales pe listele Partidului Ecologist din România.
„Pe această cale aș vrea să le mulțumesc din inimă tuturor celor care au crezut în mine și mi-au oferit onoarea de a fi viceprimar! Doamna primar, stimați colegi consilieri locali, vă promit că veți găsi în mine un om de echipă și de încredere.

Iar pentru cetățenii din comuna Ramna le promit că împreuna cu doamna primar Magdalena Ciurea vom duce la bun sfârșit ceea ce cu toții ne-am propus pentru comuna noastră. Canalizare, străzi și drumuri reabilitate, dispensar medical bine echipat și scoli modernizate. Acestea pe lângă multe alte proiecte pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom reuși să le aducem la îndeplinire. Impreuna cu doamna primar Ciurea Magdalena și colegii consilieri locali vom face o echipa unita pentru comunitatea noastră.
În plus, ușa mea va fi deschisă tuturor. Acum: la muncă!” ne-a declarat Octavian Ursulescu.
„Am spus mereu și iată că și dovedim că este rândul tinerilor. Trebuie ca cei compromiși și învechiți în politică să facă pasul înapoi și să lase locul tinerilor, cei care trebuie să decidă calea pe care trebuie să o urmăm. Mă bucur că la Ramna comunitatea va putea beneficia din plin de entuziasmul și expertiza lui Tavi și că avem și noi, ecologiștii, șansa să dovedim tuturor că avem oameni de valoare” a declarat Valentin Armașu, președintele PER Caraș-Severin.

De interes:  Vrei sa stii pana la ce varsta poti beneficia de un implant dentar? Iata raspunsul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.