Torma caută doar oferte de vacanţă, după ce „animalul politic” l-a exclus din PNL

Cuvintele „siropoase” continuă să curgă pe Dunăre la adresa lui Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, după excluderea din partid a primarului orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

Edilul-șef din Moldova Nouă pare să fi fost sula care a stat în coastele liberalilor cărășeni, motiv pentru care, în urma votului de ieri, din cadrul Biroului Politic Județean, lui Torma i-a fost deschisă ușa spre independența politică, excluderea lui din PNL având la bază 26 de voturi pro și doar 5 împotrivă.

Întoarcerea la 360 de grade a președintelui liberalilor cărășeni, după ce, în campanie europarlamentarelor, Marcel Vela nu contenea să-l laude pe primarul de la Dunăre și să confirme, încă o dată, că Torma va fi susținut necondiționat și la alegerile locale din 2020, are o explicație, în opinia a fostului liberal de la cârma administrației publice locale din Moldova Nouă: „E o diferență mare între mine și domnul Marcel Vela, președintele PNL-ului. Eu sunt un om care-mi țin cuvântul și știu ce spun și ce fac, pe când dumnealui uită, de la o săptămână la alta, aceste lucruri, în funcție de interesele pe care le are de moment”.

Mirarea lui Torma este cu atât mai mare, cu cât edilul-șef afirmă că, în urmă cu două-trei săptămâni, dacă ar fi avut o scamă pe bluză, Vela i-ar fi dat-o jos, însă acum, dintr-o dată, peste noapte, nici el nu înțelege cum de a ajuns să fie catalogat ca fiind cel mai mare dușman și trădător al Partidului Național Liberal.

De interes:  Social-democrații plâng după Torma! „Nu are cine să-l înlocuiască! Avem un viceprimar care doarme pe el de 6 ani”

Cu toate acestea, primarul revine la afirmațiile anterioare și reiterează că acesta este jocul după care se ghidează Vela în ultimii 10-12 ani, de când conduce filiala și anume că „orice om cu personalitate, orice om care-i poate destabiliza poziția trebuie eliminat cât mai repede, ca să nu prindă rădăcină și să nu facă în așa fel încât și alți colegi să-i descopere adevărata lui față”.

Vela acționează ca un animal politic

Dacă, până la decizia finală, care viza excluderea lui Torma din partid, acesta din urmă nu a avut nicio discuție cu senatorul, după ce apele s-au limpezit șansele de a avea ceva discuții au dispărut cu totul.

Edilul explică că singura preocupare a fostului său președinte era „să fie atent la votare, repede să se voteze, cu iscoade pe lângă toți cei care au votat. El este un animal politic! El din asta trăiește, cu asta se hrănește, asta știe să facă și a dovedit-o ieri: că e un politician care nu ține cont de caractere, nu ține cont de oameni, nu ține cont de o comunitate întreagă, de orașul Moldova Nouă”.

Șeful administrației publice de la malul Dunării e uimit de faptul că Vela nu a întrebat niciun membru de partid din Moldova Nouă dacă e de acord cu această hotărâre, ce opinie are, ce s-a-ntâmplat: „Pur și simplu, am fost ales ca primar de cetățenii din orașul Moldova Nouă, în calitate de primar PNL și dat afară de 26 de colegi care au creat majoritatea în Biroul Politic”.

Rămas liber de contract, Torma spune că singurele oferte care-l interesează sunt cele de vacanță, pe care le caută împreună cu soția sa, în vederea unui concediu planificat după Zilele Orașului, în august. În rest, „celelalte oferte țin nu doar de mine, țin și de echipa cu care am ajuns eu în Primăria Moldova Nouă și e un lucru care rămâne de discutat, de rumegat, de analizat și de văzut”, concluzionează Torma pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Ai probleme din pricina datoriilor? Se pot rezolva cu ajutor specializat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.