In ziua de astazi, suntem dependenti de tehnologie din toate punctele de vedere, iar cel mai concret exemplu este reprezentat de telefoanele mobile pe care le purtam tot timpul in buzunar.

Device-urile care sunt de nelipsit pentru cea mai mare parte a populatiei sunt de departe smartphone-urile. Datorita faptului ca acestea reprezinta o investitie adesea destul de serioasa, asa cum este normal, trebuie sa fie si o investitie de durata. Pentru ca o investitie sa fie considerata de durata, trebuie sa o protejam cum se cuvinte.

Daca va doriti un telefon mobil ingrijit si pe care sa il puteti folosi o perioada indelungata de timp, este necesar sa fie protejat corespunzator, iar in acest caz este vorba despre utilizarea unor huse si carcase telefoane. Utilizand o husa telefon potrivita, va veti putea bucura mult timp de dispozitivul dumneavoastra iar in cazul in care doriti sa il inlocuiti, pentru a compensa diferenta, il puteti vinde la pretul maxim al pietei de la momentul respectiv, daca acesta se va prezenta impecabil sau cu semne foarte mici de utilizare.

De interes:  Magazinul online Hdeal.ro, este gata sa va ajute cu cele mai bune oferte pentru accesoriile hoteliere!

Tehnologia in materie de smartphone-uri a evoluat foarte mult de la aparitia smartphone-urilor si desi producatorii le-au construit astfel incat sa fie din ce in ce mai rezistente, nu o sa fie niciodata indestructibile, iar intr-un simplu moment de neatentie, telefonul poate ajunge serios avariat, chiar complet nefunctional.

Nu doar un smartphone poate suferii daune serioase in cazul in care este scapat pe jos sau sunt varsate accidental lichide pe acesta. Inclusiv o tableta sau un laptop poate avea de suferit si se poate ajunge in situatia in care este necesara achizitionarea unui nou device.

Fie ca discutam despre un telefon mobil inteligent, despre o tableta sau despre un laptop, fiecare device in parte reprezinta o investitie serioasa si care trebuie protejata ca atare, avand in vedere faptul ca, valoarea in bani a unui astfel de dispozitiv, este destul de mare si nu oricine isi permite achizitionarea unuia nou in fiecare luna.

Un plus de atentie si accesorii pentru protectie ajuta extrem de mult  dar chiar si in acest fel, in orice moment se poate ajunge complet neintentionat distrugerea dispozitivului.

De interes:  Este biorezonanta un posibil tratament pentru copiii cu ADHD?

In acest caz, in ajutorul celor care doresc sa isi protejeze investitia, vin cei de la Quickmobile. La numai un simplu click distanta, aveti posibilitatea de a gasi cea mai buna si avantajoasa solutie cu privire la protejarea unei astfel de investii serioare, solutie care este reprezentata de o asigurare casco online pentru smartphone-uri, tablete sau laptop-uri. Este de mentionat si faptul ca, o astfel de asigurare casco pentru smartphone-uri, tablete ori laptop-uri este disponibila online, in premiera in Romania. Pe scurt, in momentul in care intr-un moment de neatentie ati stricat telefonul, tableta sau laptop-ul, pe baza asigurarii, cei de la Quickmobile va vor rezolva intr-un timp foarte scurt cu un nou dispozitiv.

Nu doar ca aveti posibilitatea de a va proteja in mod inteligent investitiile, dar aveti si posibilitatea de a cumpara un nou dispozitiv unic din anumite puncte de vedere. Cei de la Quickmobile.ro pun la dispozitia clientilor smartphone-uri speciale, device-uri care sunt fabricate pentru pietele externe, pentru piata din SUA sau din Asia de exemplu, device-uri care pot avea specificatii diferite in ceea ce priveste performantele, totul la preturi extrem de avantajoase, precum si cu posibilitatea de a obtine o garantie extinsa in functie de nevoile pe care le aveti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.