Piesele de schimb provenite din dezmembrari Skoda sustin starea ideala a automobilului, garantand siguranta in timpul condusului si performanta sa maxima. Cat despre intretinerea regulata a masinii, ea  joaca un rol-cheie atat pentru modelele de automobile mai vechi, cat si pentru cele de ultima generatie.

Pentru ca repararea automobilului Skoda sa nu fie una scandalos de scumpa, parcul auto online Dezmembraru  ofera piese auto Skoda la preturi accesibile, intr-o gama variata si constant actualizata. Aici, sunt recuperate motoare, cutii de viteza, piese mecanice si electrice, parti caroserie si accesorii, piese care sunt atent verificate si testate, astfel incat fiecare dintre ele sa ofere siguranta maxima dorita de cumparator. Tot aici poate fi predata si masina veche, pentru recuperarea pieselor.

In cadrul parcului auto, calitatea este mai mare decat cea din magazinele de piese noi, fapt constatat in urma testelor efectuate si reconditionarilor supravegheate atent, astfel incat toate componentele sa functioneze in parametri normali in momentul vanzarii acestora si desigur, ulterior vanzarii.

De interes:  Rutina de îngrijire a tenului: 9 pași importanți

Atunci cand este nevoie rapid de o componenta si nu se poate astepta saptamani intregi pana la primirea piesei potrivite,  centrul de dezmembrari auto ofera echilibrul perfect dintre calitate, pret si promptitudine. Spre deosebire de piesele noi originale sau reperele aftermarket, cele provenite din dezmembrari Skoda sunt disponibile imediat si gata de livrare.

Piese potrivite din dezmembrari Skoda

Piesele auto second hand din dezmembrari sunt, indiscutabil, mai rezistente decat cele aftermarket, oferind siguranta originalitatii pentru care nu va trebui platita o avere. In ceea ce priveste cea mai buna achizitie pentru Skoda, exista cateva piese second-hand considerate drept cele mai potrivite, cum ar fi elementele de caroserie, de interior sau mecanica.

Piesele mari de mecanica, precum cutiile de viteza sau motoarele, necesita, mai degraba, o inlocuire (mult mai avantajoasa) decat reparatie. Cutiile de viteze – cele care preiau si transforma forta si miscarea de rotatie de la motor la roti – sunt printre componentele auto care pot fi si de 3 – 4 ori mai ieftine decat cele noi, originale.

De interes:  Cum sa reinvii pasiunea dupa mai multi ani de relatie

Cat despre motoare, este mult mai convenabil ca acestea sa fie cumparate complet decat comandarea pieselor interne. Transmisiile pot fi cumparate, de asemenea, din dezmembrari Skoda, fiind cu mult mai ieftine.

Elementele de caroserie vin si ele cu un pret mai mic fata de un reper nou, sunt originale, de fabrica, potrivindu-se bine pe masina, fara a mai fi necesare eventuale adaptari, ca in cazul pieselor aftermarket. Mai mult, la dezmembrari Skoda exista sansa ca bara de protectie, capota, portiera sau aripa sa fie direct vopsite in culoarea caroseriei masinii, fara a mai fi astfel necesara si o vizita la vopsitorie. In cazul unui accident usor, spre exemplu, sau atunci cand sunt probleme cu rugina, pot fi cumparate fara probleme elemente de caroserie din parcul auto second-hand, deoarece se prezinta cu mai multe avantaje, spre deosebire de cele cumparate noi.

La fel pot fi achizitionate si elemente pentru interior, mai exact, volane, bord, scaune, fete de usi, sisteme de climatizare auto, oglinzi si nu numai.  Sau chiar cutii si motoare, anexe de motor si aproximativ cam tot ce se afla sub capota, atata timp cat nu este vorba de consumabile care trebuie evitate. La dezmembrari se poate apela cu incredere si atunci cand se doreste schimbarea aspectului estetic al automobilului Skoda, prin schimbarea jantelor auto, de exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.