purcel la protap

De-a lungul timpului participam la o multime de evenimente. Nunti, botezuri, evenimente publice si private, unele mai remarcabile iar altele pe care le uitam dupa nu foarte mult timp. Cu toate acestea, fiecare organizator isi propune ca evenimentul sau sa fie unic, remarcabil si sa ramana in amintirea tuturor ca un eveniment cu adevarat special.

Decorul, muzica dar si preparatele sunt cateva dintre detaliile care conteaza pentru un eveniment reusit. Iar o experienta unica poate fi garantata de prezenta unor preparate excelente, pregatite intr-un mod inedit, asa cum este prepararea de exemplu a unui purcel la protap, ceea ce nu intalnim chiar la orice eveniment.

Purcelul la protap poate fi cireasa de pe tort la evenimentul tau

Asa cum spuneam, cu totii ne propunem sa impresionam cu un eveniment cat mai reusit. Iar asta deoarece succesul unui eveniment poate aduce foarte multe beneficii, iar de aceea ni-l dorim cu totii. Cu toate acestea, nu este usor de obtinut.

De interes:  Custom nu e pentru rockeri! E pentru toată lumea! | Express de Banat

Inainte de toate, trebuie sa iesi in evidenta in mod pozitiv. Iar dupa cum la evenimente nu lipseste mancarea, sau cel putina o mica gustare, un protap se va incadra perfect in decorul evenimentului tau.

Minutiozitate si experienta indelungata pentru preparate de exceptie

Nu oricine este in masura sa pregateasca un purcel la protap. Nu numai ca este nevoie de echipamentul necesar pentru a roti purcelul deasupra jarului ore in sir, ci totodata experienta si rabdarea sunt doua calitati care nu trebuie sa ii lipseasca bucatarului.

Sandu Ganea, maestru bucatar specializat in pregatirea speceialitatilor la protap, ne prezinta cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa aduci protapul la evenimentul tau. Iata care sunt acestea:

Procedeul de preparare va atrage atentia tuturor invitatilor tai. Nu numai ca isi vor dori sa pozeze alimentele pregatite la protap, pentru a le impartasi apoi prietenilor din social media, ci totodata vor fi interesati sa afle pana si cele mai mici detalii sau secrete ale mestesugului de a gati alimente la protap. Iar maestrul Sandu Ganea se arata mereu super-incantat sa-si impartaseasca experienta cu cei curiosi. Desigur ca secretele care garanteaza gustul excelent vor ramane confidentiale.

De interes:  Care sunt motivele pentru care ai nevoie de un site web?

Pentru ca purcelul pregatit la protap sa fie un preparat cu care sa-ti dai toti invitatii pe spate, acesta este pregatit cu mult timp inaintea evenimentulului tau. Dupa sacrificare si pregatire in forma ideala pentru protap, purcelusul trece printr-un procedeu pe care il cunoastem cu numele de bait.

Nu sunt folosite multe condimente, ci doar cateva condimente naturale care sa ofere carnii gustul inconfundabil specific preparatelor la protap. Carnea va sta la bait ore intregi, uneori chiar si zile, astfel incat sa fie patrunsa de aroma condimentelor naturale in profunzime, ceea ce inseamna o adevarata incantare pentru papilele gustative.

In final, in urma unui indelungat ritual de pregatire a purcelului, acesta ajunge pe rotisorul unde va petrece, de asemenea, foarte mult timp pana va capata acea nuanta rumena care ne anunta ca poate fi servit. Satisfactia finala va fi pe masura procedeului minutios, iar gustul va ramane in memoria tuturor invitatilor.

Practic, protapul la evenimentul tau va oferi un caracter unic si il va face sa fie cu adevarat memorabil. De aceea ar trebui sa iti intampini si tu invitatii cu un purcelus la protap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.