hotel bucuresti

Industria hoteliera este preocupata exclusiv de furnizarea de cazare pentru oaspeti si servicii conexe. In schimb, industria ospitalitatii este preocupata de timpul liber intr-un sens mai general. Drept urmare, acesta acopera cazare, restaurante, baruri, cafenele, viata de noapte si o serie de servicii de calatorie si turism.

Utilizarea unui hotel ca locatie poate fi utila, deoarece de obicei exista unul sau doua puncte de contact pentru toate nevoile dvs. Coordonarea cu echipa unui hotel poate ajuta la simplificarea procesului de planificare. In loc sa sunati si sa va intalniti separat pentru a stabili locatia si pentru catering, veti discuta cu o echipa.

Mancare si catering

Daca alegeti un loc de cazare pentru urmatorul dvs. eveniment, puteti selecta mancarea pentru evenimentul dvs. din meniul de catering al unui hotel. Un hotel din Bucuresti are meniuri de catering diverse si furnizeaza o varietate de optiuni de alimente si bauturi pentru evenimente. In plus, personalul hotelului este format din specialisti instruiti care ofera energie si ospitalitate calda. Unele meniuri sunt de tipul bufetului suedez sau in stil familial, in timp ce altele ofera antene placate.

De interes:  Iti doresti sa recuperezi o prietenie pierduta? Plaseaza o comanda de flori online in Bucuresti!

Oaspetii raman la fata locului

Unul dintre avantajele prezentei unui eveniment la un hotel este ca exista o cazare pentru oaspeti in aceeasi cladire. Aceasta inseamna ca transportul catre si de la eveniment este minim. Pentru nunti, conferinte sau evenimente care au o durata mai mare de o zi, acesta este un plus urias. Oaspetii se pot simti mult mai confortabili la eveniment, deoarece stiu ca au un loc de odihna in care se pot duce la sfarsitul evenimentului.

Facilitati speciale

Facilitatile ajuta oaspetii sa se simta confortabil in timpul sederii lor pentru un eveniment. Ei pot merge la sala daca doresc sau pot comanda mancarea in camera, astfel incat sa nu fie nevoiti sa-si paraseasca camera pentru mese. Multe hoteluri au, de asemenea, oferte speciale pentru parcare cu valet, mic dejun cald si mese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.