Cum ajută Mumken HR firmele în România cu forța de muncă?

Într-o eră în care competitivitatea și inovația sunt esențiale pentru succesul unei companii, MUMKEN HR CONSULTANCIES face intrarea sa spectaculoasă pe piața românească, aducând cu sine nu doar forță de muncă, ci și o abordare nouă, orientată spre excelență și integritate. Sub conducerea fermă a CEO-ului Mahmoud Idris și a Directorului în Dezvoltare de Afaceri, Victor Marin, MUMKEN HR CONSULTANCIES se angajează să aducă o schimbare semnificativă în domeniul resurselor umane din România.

Victor Marin declară Forța de muncă de calitate este cheia succesului oricărei companii. Ne angajăm să aducem în România resurse umane competente și să contribuim la creșterea nivelului de profesionalism în diverse industrii.”

Despre MUMKEN HR CONSULTANCIES

MUMKEN HR CONSULTANCIES nu este doar o agenție de recrutare, ci un partener de încredere în construirea unei echipe puternice și sustenabile. Cu o echipă de recrutori experimentați, specializați în potrivirea candidaților talentați cu angajatori de top, firma își propune să ofere soluții de recrutare remarcabile și să consolideze relații solide între candidați și angajatori.

Alegerea Sigură pentru Recrutare Fiabilă și Eficientă

De interes:  „Să votăm un Andrușcă al PNL-ului față de un Andrușcă al PSD-ului ar fi prea mult!”

MUMKEN HR CONSULTANCIES se distinge prin angajamentul său de a elimina riscurile asociate colaborării cu firme fantomă. Cu Directorul în Dezvoltare de Afaceri, Victor Marin, la conducere, firma aduce în România forță de muncă calificată din regiuni precum Asia, Orientul Mijlociu și Africa, oferind astfel o soluție sigură și eficientă pentru companiile care doresc să evite aceste riscuri.

Victor Marin subliniază: “Suntem aici pentru a oferi cele mai bune servicii, forță de muncă și posibilitatea unor parteneriate de succes cu cei interesați de colaborare.”

10 Motive Solide pentru a Alege MUMKEN HR CONSULTANCIES

  1. Recrutare Bazată pe Experiență: Echipa MUMKEN HR CONSULTANCIES se mândrește cu recrutori experimentați, specializați în potrivirea candidaților talentați cu angajatori de top.
  2. Etica În Afaceri: Fundația companiei este etica în afaceri, iar principiile lor includ toleranță, egalitate, angajament, solidaritate și expertiză, asigurând un mediu profesional și etic.
  3. Eliminarea Riscului cu Victor Marin la Conducere: Directorul în Dezvoltare de Afaceri, Victor Marin, cu o experiență vastă, este dedicat eliminării riscului asociat firmelor fantomă.
  4. Misiunea de Eliminare a Riscului în România: Cu aprobarea guvernului pentru aducerea a 100,000 de muncitori străini în țară, MUMKEN HR CONSULTANCIES are misiunea clară de a elimina riscul asociat colaborării cu firme fantomă în România.
  5. Partener de Încredere în Construirea Echipei: MUMKEN HR CONSULTANCIES nu este doar o firmă de recrutare, ci și un partener de încredere în construirea unei echipe puternice și sustenabile.
  6. Echipă Profesionistă pentru Servicii Dedicate: Echipa dedicată de profesioniști se străduiește să servească clienții și candidații în îndeplinirea cerințelor și obiectivelor lor.
  7. Modernizare Continuă a Resurselor: Compania investește constant în modernizarea resurselor pentru a colabora cu companiile și candidații.
  8. Soluții de Recrutare Remarcabile și Extinse: MUMKEN HR CONSULTANCIES oferă soluții de recrutare la scară largă, asigurând că clienții primesc cea mai bună talentare disponibilă în industrie.
  9. Angajament Continuu pentru Calitate: În ciuda schimbărilor, angajamentul lor pentru a oferi recrutare de înaltă calitate rămâne constant.
  10. Alegerea Sigură pentru Recrutare Fiabilă și Eficientă: Prin tot ceea ce fac, MUMKEN HR CONSULTANCIES devine alegerea sigură pentru recrutare fiabilă și eficientă, protejând clienții de riscurile asociate colaborării cu firme fantomă.
De interes:  O amintire pentru o viață întreagă: importanța angajării unui fotograf bun în ziua nunții tale

“Misiunea mea în România, alături de echipa MUMKEN HR CONSULTANCIES, este să elimini riscul asociat firmelor fantomă și să oferim soluții de recrutare de încredere. Vrem să aducem o contribuție pozitivă la mediul de afaceri local.” A declarant Victor Marin.

“Când alegeți MUMKEN HR CONSULTANCIES, nu alegeți doar o firmă de recrutare. Alegeți un partener dedicat, care va lucra alături de voi pentru a construi echipe solide și pentru a vă asigura că recrutarea voastră este eficientă și sigură.” Victor Marin, Director în Dezvoltare de Afaceri, MUMKEN HR CONSULTANCIES

Pentru detalii suplimentare, vizitați pagina noastră și contactați MUMKEN HR CONSULTANCIES în România prin WhatsApp la +40 730 995 885 sau +971 50 542 6543 sau prin email la silvia@mumken.ae.

“La MUMKEN HR CONSULTANCIES, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii, forță de muncă și posibile parteneriate de succes. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem gata să vă ajutăm să atingeți excelența în echipa dvs.” – A încheiat Victor Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.